4.5.2014 / 8 Comments

HAIR UPDATE


Heips kaikki! Tänään tapahtui jotain historiallista, nimittäin mun päähän iskettiin ensimmäistä kertaa ikinä jonkin näköistä hiusväriä. Koko idea lähti siitä, kun sain Indiedaysin blogipäivästä goodiebagista L'orealin hiusvärin, joka on tarkoitettu hiusten raidoitukseen. Luultavasti en siis olisi itse mennyt kauppaan ja ostanut väriä blondiraitoihin, mutta kun kerran sain kokeiluun ilmaiseksi niin miksipä ei!
Pyysin ystäväni Liisan äitiä värjäämään raidat mulle, koska mulla ei itselläni oo minkäänlaista aiempaa kokemusta raidoituksesta. Lopputuloksesta tuli melko vaalea, sillä väri oli tarkoitettu vaaleanruskeille/blondeille hiuksille, mutta oon kyllä näihin kokonaisuudessaan tyytyväinen! :-) Hiukset näyttää heti keveämmiltä ja kesäisiltä, ja tää on muutenkin kivaa vaihtelua mun iänikuisiin tasaisen värisiin hiuksiin. Vaikka eihän tää nyt mikään kauheen suuri muutos ole, huomaan silti ainakin itse suuren eron edellisiin hiuksiin verrattuna. Iso kiitos siis Liisan äidille hiusten värjäyksestä, sekä itse Liisalle kuvista <3


Untitled

DSC00231

DSC00223

Mitäs mieltä te ootte näistä? Yay or nay?
Related Posts

8 kommenttia:

 1. ehottomasti yay !!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. thanks 4 da comment bro <3 ja kiitos muutenkin seuralaiselle ja kuvaajalle ;)

   Poista
 3. noi on toooosi kivat! ihanan luonnolliset mutta silti ihan uudella lailla raikkaat!:--)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi on tosi makeet! Jotenkin paljon eläväisemmät kuin nuo vanhat, vaikka muutos ei iso olekaan :) Iso peukku siis täältä multa :)

  ♥: Anniina

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo