11.6.2014 / 7 Comments

1. LATEST BUY


1

Kuvahaasteen eka otsikko on "viimeisin ostos". Oon koittanut nyt olla shoppailematta kauheesti, joten en edes muista mitä vaatteita/asusteita viimeksi olisin ostanut. Oon myös kovasti yrittänyt olla ostamatta turhuuksia kuten ruokaa, karkkia tms, sillä ne on pitemmän päälle aika kalliita! Tänään kuitenkin kävin ostamassa Magnumin superhyvän Yoghurt Fresh -jäätelön, sillä kelikin oli niin lämmin ja ihanan aurinkoinen <3 Tämä on siis mun viimeisin ostos, ja samalla pakko myös suositella tätä jäätelöä raikkautensa takia! 
Related Posts

7 kommenttia:

 1. mun on pakko tulla kertoo sulle tää...Olin pari viikkoo sitten isäni luona Kuopiossa, no päivällä sitten istahin koneelle ja avasin bloggerin. Katoin että olit kirjottanut uuden postauksen ja avasin sen. Samaan aikaan mun äitipuoli tuli huoneeseen ja näki kun luen blogias. Sit se kysy et 'kenen blogia luet' ja vastasin et 'yhen Petran, asuu muuten Kuopiossa.' Oisitpa vaan nähny mun äitipuolen ilmeen ku älys et oot ollu sen oppilas x) Siinä sitten jokunen aika sun blogia "stalkattiin" ja nyt sitten olin alkuviikosta taas Kuopiossa isäni luona, niin innostuttiin taas uudestaan lukee sun blogia. Äitipuoleni kehu sua aivan hirveesti ja sano kuinka mukava ja nätti tyttö oot!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow mitä ihmettä! Mahtavaa kuulla tällasia juttuja!! :D Sano äitipuolelles terveisiä, kuka hän nyt onkaan kun en tämän perusteella oikein osaa arvata! :--) <3

   Poista
  2. Bilsan ja mantsan ope, asuu siellä teijän lähellä...:)

   Poista
  3. Aah nyt tajusin!! Ihana ihminen <3

   Poista
  4. Lukee aina hirveen tarkasti kaikki tekstit ja selittää kuinka ihana asu sulla oli sillon ja sillon päällä x)

   Poista
  5. Voi että, ihanaa!! Hän oli kyllä ainoa aikuinen koulussani kuka kehui mun asuja, ja tultiin kyllä hyvin juttuun! Hänellä oli ihan mahtavia tarinoita ja juttuja :)

   Poista
  6. Jep, meilläki riittää aina puheen aihetta isän luona...välillä tuntuu että ei olla hiljaa ollenkaa xD

   Poista

Instagram @petra_koo