1.6.2014 / 12 Comments

PROM EVENING


Perjantaina tosiaan oli koulussa kevätjuhla, joka jäi mulle peruskoulun viimeiseksi. Ensimmäisenä ohjelmannumerona oli ysien tanssit, joissa olin itsekin mukana esiintymässä! Juhlassa oli paljon musiikkia ja lauluja, joille herkistyin ihan täysin ja juhlan lopussa mun kaikki meikit olikin valuneet pitkin kasvoja... Hupsis :D Oon ollut näinä viime päivinä muutenkin tosi herkkä koulun päättymisen takia, kaikkia ja kaikkea tulee niin kova ikävä lukioon siirtyessä.
Illemmalla koulussa järjestettiin yseille tarkoitetut iltamat, joissa oli myös paljon lauluesityksiä sekä uudelleen tanssit. Kaikkiaan iltajuhla oli tosi loistava, ja nautin täysin rinnoin viimeisestä illasta koululla vanhan tutun kaveriporukan kanssa. Monien, myös minun, vanhemmat olivat katsomassa iltamia, joten saatiin otettua monia ryhmäkuvia, ja jopa tanssien revittelyosuus videolle! :D Onneksi, sillä niistä tulee heti upeita muistoja mieleen. 
Nyt on vaan totuttava siihen faktaan, etten enää palaa yläasteelle kesäloman jälkeen, vaan siirryn elämässä eteenpäin kohti uusia seikkailuja. Todistukseni oli sen verran hyvä että pääsen luultavasti haluamaani lukioon kavereiden kanssa, mutta tulen toivottavasti saamaan paljon uusia kavereita myös! Nyt on kesä aikaa rentoutua ja pitää hauskaa, sekä nähdä kaikkia tärkeitä kavereita ja tuttuja. Mukavaa kesää jokaiselle, ja onneksi olkoon valmistuneille sekä muille peruskoulunsa päättäneille ♥

iltamat1

Mun mekko on tilatty nellystä, mutta merkiltään se on Ax Parisin. Korot ovat Höglin, balleriinat H&M:n, ja kukkapanta on ostettu Glitteristä.

DSC00901

DSC00948

ID-KUVA

iltamat2

DSC01049
Related Posts

12 kommenttia:

 1. Hirmu kivoja kuvia & toi sun asu oli ihana:) Ja noi hiukset, no words needed ♥

  VastaaPoista
 2. minnekkä lukioon meinasit?:)

  VastaaPoista
 3. teetko siitä tiedän luokkaretkestä sitä postausta?:)) Sulla on kiva blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että teen sillä otin kuitenki jonkun verran kuvia! Ainaki aattelin esitellä ostokset jota tein Helsingissä :-)

   Poista
 4. Toi sun mekko on sairaaaaan ihana ja sopii sulle tosi hyvin!:-)

  VastaaPoista
 5. mikä sun ka oli?

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo