17.7.2014 / 2 Comments

MK JET SET TRAVELDSC02781

Niinkuin jo viime postauksessa vähän ehdin mainita, tilasin viime viikolla netistä mun kesätyön palkkarahoilla itelleni lahjan.
Olin jo pitempään ollut tilavan, klassisen mustan laukun tarpeessa, ja kriteereihin kuului mm. että sinne täytyis mahtua koulukirjat sun muut arkitavarat, ja muissa tapauksissa kamera ja muuta sälää. Olin kans unelmoinut Michael Korsin mustista laukuista, joten ajattelin kerrankin nyt katsella, josko kyseisellä merkillä olis jotain tilavampaa mallia. Löytyihän se sopiva koko vähän etsiskeltyäni, nimittäin Jet Set Travel Multifunction Tote. 
Tilasin tämän ihanuuden MONNIER Freres -nimisestä nettikaupasta, josta en aiemmin ollut jostain syystä edes kuullut! Tutkin ennen tilaamista vähän kaupan taustaa, ja löysin muutamien suomalaistenkin bloggaajien postauksia joissa puhuttiin tuosta nettikaupasta. Kommentit olivat pelkästään positiivisia, ja voin yhtyä itsekin nyt heihin! Laukku oli juuri niinkuin nettisivuilla kerrottiin, täysin aito, edullisempi kuin useassa muussa nettikaupassa, sekä toimitus oli yllättävän nopea! Tilasin laukun siis torstaina, ja se saapui tiistai-aamuna suoraan ovelleni. Laukku oli kääritty nätisti kaupan logoilla varustettuun silkkipaperiin, sekä tilavaan ja kestävään kaupan omaan laatikkoon. 
Laukulla oli hintaa 230€ ja toimitus noin 12e, mutta ensimmäisellä tilauskerralla saa alennusta 10%, joten toimituksineen ja alennuksen jälkeen maksoin tilauksesta vajaan 220€. 

Jos ootte siis suunnitelleet jonkin vähän laadukkaamman laukun tilaamista, voin suositella tuota mainitsemaani nettikauppaa ihan täysin! Heidän sivuilla on myynnissä mm. Juicy Couturen, Marc Jacobsin sekä Kenzon laukkuja sun muita asusteita, eli kannattaa käydä katselemassa :)

DSC02784

DSC02778

DSC02775
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Itselläni tuo samainen laukku ja se on kyllä juuri sopivan kokoinen, täydellisen ulkomuotonsa lisäksi :) En ole kuullutkaan tuosta nettikaupasta, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onhan tää kyllä kaikkiaan tosi hyvä! Kiva jos vinkistä oli apua :-)!

      Poista

Instagram @petra_koo