10.8.2014 / 2 Comments

NATURAL CODESain parisen viikkoa sitten sähköpostia Lumene Natural Coden edustajalta. Kirjeessä kysyttiin, saako mulle lähettää meikkejä postissa kokeiluun, ja tottakai mä suostuin! Tää ei siis varsinaisesti oo yhteistyöpostaus, mutta ajattelin kirjoittaa aiemmin tällä viikolla saamistani meikeistä pienimuotoisen "arvostelun" :)

Paketista mulle paljastui ensinnäkin 5 kappaletta värillisiä luomiväri-rajauskyniä. Etenkin nuo kynät tuli mulle kuin tilauksesta, sillä olin just viimeviikolla katsellut erivärisiä rajauskyniä kaupassa, mutta jätin kuitenkin ostamatta! Mun suosikkeja näistä ovat kuparinruskea, vaalea sekä vaaleanvihreä. Kynissä on mielestäni sopivasti pigmettiä, ei siis tarvitse kamalasti laittaa kerroksia, mutta ei myöskään tule liian voimakkaasti väriä. (Piirsin mun kädelle yhden vedon jokaisella kynällä, joten tosta näkee hyvin sen pigmenttisyyden.) Kynissä on vähän helmiäiskimallusta, joka mun mielestä kyllä sopii näiden koostumukseen paremmin kuin esim. matta. Kaikkiaan siis mielestäni tosi hyvä tuote niille, ketkä haluavat vähän jotain potkua normaaliin meikkiin :)

DSC03615

DSC03622

Lisäks sain 100% vedenkestävän ripsivärin (joka oli ehkä maailman ihanimman värisessä putkessa ♥). Tykkäsin tässä etenkin harjan paksuudesta, sekä sen lievästä kaarevuudesta. Väriä on helppo levittää ripsiin eikä tuu mulla ainakaan paakkuja! Testasin myös tän vedenkestävyyttä käymällä uimassa, ja pyyhin vielä sukeltelun jälkeen silmiä paperilla. Väri pysyi kuin pysyikin ripsissä eikä varissut/levinnyt ollenkaan! Suosittelen tätä siis todellakin kaikille waterproof-ripsarien ystäville :). Ainoana miinuksena tässä tuotteessa koin sen, että tää oli tosi hankalaa saada pestyä pois (kun en omista waterproof-meikinpoistoainetta), mutta se taitaa olla aika pieni haitta.

DSC03617

DSC03619
Related Posts

2 kommenttia:

Instagram @petra_koo