20.10.2014 / 8 Comments

NEW IN SHOE COLLECTIONDSC05611

DSC05617

DSC05615

Oon nyt jonkin aikaa unelmoinut omista kellertävän värisistä Timberlandin saappaista, mutta suolaisen hinnan takia olen unelmastani luopunut tai ainakin lykännyt siksi aikaa kunnes rahatilanne on parempi. Löysin kuitenkin liikkeensä sulkevasta Topsportista paljon Timberlandien näköiset saappaat Catmandoo-merkkisenä, ja alennuksen jälkeen hintaa jäi yli 100e vähemmän kuin "aidoille". Nää tuntuu jalassa mun mielestä hyvältä ja mun silmään nää näyttää ainakin kivoilta. Kerrankin vähän vaihtelua mun iänikuiselle Ugg-kokoelmalle... :D Hahah voin vaan kuvitella, että nämä kengät jakavat paljon mielipiteitä, mutta mä ainakin tykkään!
Related Posts

8 kommenttia:

 1. Nuo on ihanat! ;*

  VastaaPoista
 2. tosi kivat minustakin, vaikka ehkä hieman toi catmando-merkki häiritseekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, ei mua oikeestaan pahemmin häiritse! :D

   Poista
 3. Voi kuinka ihanat! Itsekin yritin löytää vastavanlaisia kuin ne Timberlandin, mutta muutaman kaupungin kaupat kuljettuani luovutin :-D Ja totta, nuo kengät kyllä jakavat mielipiteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa no höh! :/ ootko katellut netistä? Ja dinskossa oli myös samantyylisiä ilman tota tekstiä :)!

   Poista

Instagram @petra_koo