10.11.2014 / 4 Comments

CATCH UP

Huoh, mistähän tämän kirjoittamisen aloittaisin.... Lähes huomaamattani on syntynyt (jälleen) jonkinlainen blogihiljaisuus, johon syynä on kaikkein eniten liian aikainen päivänvalon loppuminen. Lisäks oon ollut super kiireinen kaikkien koulujuttujen kanssa, ja yritän saada aikatauluihini mahtumaan myös työt, harrastuksen sekä kavereiden näkemisen. 
On tähän kiireiseen elämään onneksi mahtunut mm. kahvihetki ystävän kanssa, viikonloppureissu Pietariin sekä peiton alla hengailua kirjan ja teekupillisen kanssa. Pietarissa en saanut ostettua juurikaan mitään, vain muutaman "välttämättömän" kosmetiikka-asian sekä pari pientä vaatejuttua. Ajattelin kuitenkin lähiaikoina tehdä jonkinlaisen haul-postauksen (ehkäpä videomuodossa...?) jossa näytän muutamia viimeaikaisimpia löydöksiä (mm. uuden rakkaustakkini <3) Miltäs tää kuullostaa? :) 
Nyt yritän kaikin tavoin tsempata itseäni postailemaan enemmän, koska rakastan tätä hommaa enkä haluaisi luovuttaa vain pimenevien ja koleiden päivien takia asukuvien suhteen... Uuteen nousuun vaan! Loppuun muutama snapshot tältä syksyltä :-)!

//No translation today, I'm sorry :(

DSC05208

uamupala

DSC05526

DSC05362

DSC05221
Related Posts

4 kommenttia:

 1. juujuu ostosvideota vaan! ja muistan kun viimevuonna ysiluokan aikaan 'aika ei meenannu millään riittää blogiin'. nyt poistin sen kesällä ja välillä oon miettiny että huhhuh, jos viimevuonna aika ei riittäny ni miten nykyään kävis.. joten ymmärrän tosiaan, lukio vie aikaa ihan kauheesti..! D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että mulla on sieluntovereita.... Mutta tosi harmi että oot joutunut lopettamaan bloggailun kokonaan :/

   Poista
 2. Ostospostauksia, löytöjä ja asukuvia! Video olisi ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees! Ostos/löytövideota olisi tulossa näillä näkymin viikonloppuna :--)

   Poista

Instagram @petra_koo