25.12.2014 / 4 Comments

CHRISTMAS DAYchristmas

juu


Nyt on meidän perheessä ja suvussa joulu tosi rauhallisesti ja onnistuneesti vietetty. Eilen oltiin vaan kotona perheen kesken ja perinteitä kunnioittaen syötiin aamulla riisipuuroa, katsottiin telkusta joulurauhan julistus ja kilisteltiin glögikuppeja. Myöhemmin syötiin jouluateria johon kuului tietysti kinkkua, laatikoita sun muuta herkkua. Avattiin lahjat melko ajoissa, mutta eipähän tarvinnut jännittää iltaan asti! Sain tosi mieluisia ja käytännöllisiä lahjoja, ja myös mun antamat lahjat kelpasi muille :) Illalla katsottiin telkusta Joulutarina ja syötiin vielä vähän herkkuja!
Tänään lähdettiin moikkaamaan sukulaisia jouluaterian merkeissä, ja oli tosi mukava nähdä serkkuja ja muuta sukua pitkästä aikaa! Siinäpä vaihdettiin kuulumisia ja ruokailtiin sekä kahviteltiin, joten nyt oon parin päivän jälkeen kauheessa ähkyssä. Mutta se taitaa kuulua tähän joulun aikaan :D
Alle lätkin vielä kuvat mun (melkein kaikista) lahjoista. Tuolta puuttuu vaan mun vaaterekki, sukkahousut ja rahat! Saitteko te kivoja lahjoja? :)

//No translation today, sorry!


DSC07045

DSC07048

DSC07059

DSC07062

DSC07057

DSC07055

DSC07061
Related Posts

4 kommenttia:

  1. Mikä toi kolmanneks viimeisen kuvan juttu oikeen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Foam roller eli sellanen lihasten hieromiseen tarkotettu rulla!

      Poista

Instagram @petra_koo