5.1.2015 / 2 Comments

FROM THE SALESshortsit
paidat

hame


Kuten moni muukin, myös minä löysin tieni välipäivien alennusmyynteihin. Tänä vuonna olin aiempaa fiksumpi ja lähdin Matkukseen jo avaamisaikaan, eli yhdeksältä aamulla. Silloin kauppakeskus oli melkein tyhjillään ihmisistä ja sai rauhassa tehdä löytöjä, sovitella ja kassajonojakaan ei pahemmin ollut! 
Mulla oli tavoitteena löytää aleista itselleni hyviä treenivaatteita tankotanssia varten, ja onnekseni Stadiumissa oli paljon Niken vaatteita puoleen hintaan! Kerkesin onneksi napata itselleni oikean kokoisia shortseja (!!!! eka kerta koskaan) ja topin, eikä hintakaan ollut liian suolainen. Urheiluvaatelijalla jatkaen kävin H&M:llä katselemassa urheiluliivejä ja sopivat yksilöt löytyikin nopeesti! Löysin myös aiemmin sovittamani hameen Gina Tricotista mukavassa alennuksessa, joten kiikutin myös sen kassan kautta kotiin. Oottekos te tehneet alelöytöjä? :)
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Hahah mullakin on toi hame! Se on muuten tosi kiva, mutta mulle se ainakin nousee tosta edestä ja saa koko ajan kyllä varoa aika paljon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin itekkin että toi on käytössä aika vaarallinen :D Saa koko ajan olla vetämässä helmaa alemmas!

      Poista

Instagram @petra_koo