10.1.2015 / 6 Comments

HBD TO MY BLOGblog

Mun blogi täyttää tänään tasan 3 vuotta, ja oon tosi ymmälläni ja samalla tietysti tosi iloinen, että oon jaksanut tätä hommaa näin pitkään tehdä! Silloin, kun 7-luokan puolivälissä päätin tämän alkujaan lifestyleblogin luoda, en olis voinut koskaan uskoa jatkavani kirjoittelua näinkään kauaa. Oon vuosien varrella kehittynyt paljon kirjoittamisessa, kuvaamisessa, sommittelussa, poseeraamisessa ja muutenkin blogimaailma on avannut mulle uusia ulottuvuuksia mm. muoti- ja mediamaailmasta. Oon myöskin sitä mieltä, että blogin kirjoittaminen on kasvattanut mua paljon ihmisenä, sillä oon oppinut ottamaan vastaan hyvää, rakentavaa, sekä negatiivistakin palautetta ja hyväksymään itseni. Blogimaailman kautta oon inspiroitunut luomaan itsestäni ns. "parempaa minää" ja voinkin todeta etten oo sama ihminen nyt kuin mitä olin esimerkiks vuosi sitten. 
Suuret kiitokset blogini seuraamisesta kaikille mun uusille sekä vanhimmillekkin lukijoille, ootte tosi tärkee osa tätä koko hommaa! Te annatte mulle motivaatioo tulla höpisemään mun jutuista, enkä voisi olla onnellisempi kun saan vastailla teidän palautteisiin ja kommentteihin <33
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Onnittelut blogin "synttäreille"! Oon itse tajunnut juuri tuon "blogin kirjoittaminen on kasvattanut mua paljon ihmisenä" -jutun, sillä en itse olisi ilman blogiani tällä tavalla rohkea esim. pukeutumisessa ja itseilmaisussa. Vaikutat sun blogin perusteella ihanalta tytöltä ja toivottavasti jatkat tän blogin työstämistä samaan malliin kuin tähänkin asti oot tehnyt! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et lähinnä se tässä bloggailussa kasvattaa, kun ihmiset kommentoi sun tekemisiä eri tavoin ja kun tottuu käsittelemään palautetta, oppii myös samalla erottamaan millainen oikeesti ite haluaa olla! Hienoo jos säki oot "löytänyt itsesi" bloggaamisen kautta :)
   Kiitos kovasti kommentistasi ja onnittelusta, samaa ja parempaa rataa jatketaan tän blogin parissa <3!

   Poista
 2. Onnitelut blogille!<3 Nyt vaan usia ideoita ja postauksia kohti!:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Onnee blogin 3-vuotis päivän kunniaks<3 Jatka samaa rataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ehdottomasti, ja vielä parempaa kohti ollaan menossa!!

   Poista

Instagram @petra_koo