12.4.2015 / 2 Comments

BIG HAT AND HIGH HEELS
DSC00871DSC00860
DSC00823

PicMonkey CollageDSC00872
DSC00856


PicMonkey Image

DSC00864Helou!
Eilen oli ihanan lämmin kevätpäivä, ja oltiin sovittu Sofian kanssa treffit kaupungilla asukuvailujen merkeissä. Suunnattiin sinne aamupäivällä ja päädyttiin eräälle kävelykadulle napsimaan kuvat. Meidän sessiot ei kestäneet älyttömän pitkään 1. koska oli tosi tuulista ja tuli nopeasti kylmä varjossa ja 2. koska saatiin hyviä kuvia nopeasti!
Mulla oli päällä "tosi keväisen raikas asu", mustaa ja nahkaa vihreän parkatakin kanssa :D Hahah no ehkä mäkin vielä saan sen kevätviban pukeutumisen suhteen päälle! Hame ja fedorahattu on ostettu H&M:ltä, poolo on River Islandin, Koru ja laukku ovat Gina Tricotista, nilkkurit Calvin Kleinin ja parkatakki Guessin.

//Hello!
Yesterday was a lovely spring day and we met in the city with Sofia. We had planned taking outfit pictures for each other and ended up shooting them on a pedestrian street in the city center. Our photoshoot didn't take much time bc 1. It was awfully windy and cold in the shadow and 2. We got good pics quickly! 
I was wearing such a "fresh spring outfit", black and leather with a green parka coat... hahahah :D Well, maybe I'll get my spring vibe on someday... The skirt and fedora hat are from H&M, polo shirt is from River Island, necklace and bag are from Gina Tricot, booties are Calvin Klein and the coat is from Guess.
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Aaaevan ihana asu♥ en kestä kui hyvi ossaat yhistellä vaatteita!

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo