9.6.2015 / 8 Comments

2ND HAND SHOPPINGPari päivää sitten tein pitkästä aikaa visiitin kirpparille. Tein lopulta pari tosi mahtavaa ja edullista löytöä, jotka sai mut muistamaan kirpparilla käymisen hyödyn ja hauskuuden! Täytyy varmaan alkaa käymään taas useammin kaivelemassa kirppispöytiä, ennen tuli käytyä jostain syystä enenmmän kuin nykyään. 
Tosiaan, löysin kaks täysin käyttämätöntä juttua, joista toisessa oli peräti vielä laput kiinni! Joku oli laittanut myyntiin kokonaan käyttämättä jääneen laivastonsinisen bleiserin, jonka mä päätin ostaa itselleni tumman yksilön puutteessa. Samainen vaate pääsikin ensimmäistä kertaa käyttöön jo eilen!


DSC02681

DSC02689


Eilisen simppeliin asuun yhdistin myös toisen löydökseni: nämä upeasti leikatut aitonahkaiset nilkkurit! Sanoisin, että nämä olivat rakkautta ensisilmäyksellä <3 En vaan millään voinut jättää ostamatta, kun hintaa oli vain 3 euroa, ja nää istu mun jalkaan todella hyvin. Ekan käytön jälkeen ei tullut yhtään rakkoa tai hiertymää, mikä on mun jaloilta tosi harvinaista (mitä uusiin kenkiin tulee...)


DSC02672

// I went second hand shopping a few days ago and here's what I found! Absolutely unused navy blue blazer for 4,50 euros and these beautiful cut-out leather booties only for 3 euros, believe me or not!!! This made me remember why I used to shop in the second hand a lot, maybe I'll have to get back to that habit.
Related Posts

8 kommenttia:

 1. Noi kengät on aivan sairaan mageet! ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan!!! Olisit nähny mun ilmeen kun katoin hintalappua :D <3

   Poista
 2. missä kirpparilla kävit? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirpparilla.fi -niminen paikka :) ei siis nettikauppa vaan ihan fyysinen itsepalvelukirppis :--D

   Poista
 3. Jos vertaat tätä kirppistä siihen Citypörssiin, niin kumpaa suosittelisit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallistun ehkä enemmän City Pörssin puoleen, koska sieltä löytää useammin jotain kivaa, kun taas toisaalta kirpparilla.fi:stä löytyy harvemmin, mutta ehkä laadukkaampia/erikoisempia juttuja! Mutta ainakin sijainnin kannalta City Pörssiin on helpompaa päästä :)

   Poista
 4. Mistä löydät kaikkia kirpputoripareita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitit varmaankin kirppareita? :D Mut niin, en oo ikinä niitä etsinyt, vaan Kuopiossa on pitkään ollut samat kirpparit pystyssä! Tuo kirpparilla.fi on uusin, pari vuotta sitten avattu ja kuulin siitä ihan vaan mainonnan ansiosta. Kannattaa pysyä silmät ja korvat auki ja kysellä esim tutuilta oman paikkakunnan kirppareista! :)

   Poista

Instagram @petra_koo