1.6.2015 / 6 Comments

BREKKIES LIKE THIS
DSC02339

DSC02332

Huomenta ja ihanaa kesäkuun ensimmästä päivää kaikille! Musta tuntuu kuin oisin ainoa lomailija tällä hetkellä, sillä tosi moni suuntasi tänään joko töihin tai kesälukioon. Otin kuitenkin kaiken irti loma-aamusta laittamalla ihanaa smoothieta ja marjoja sekä vesimelonia aamupalaksi. Tarkoituksena oli nauttia nämä herkut ulkona, mutta tuulisen ja kylmän sään takia siirryin aika nopeasti takaisin sisälle :D Hellepäiviä odotellessa...!

Loppupäivän suunnitelmiini kuuluu siivoilua, lenkkeilyä ja illalla videon kuvaamista Sofian kanssa! Jos on mitään ehdotuksia, esim joku hauska haaste tai muuta niin ehdottakaa ihmeessä :)

//Good morning and happy 1st of June to you all! Right now I'm feeling like the only person on vacation today, because so many of my friends went to summer school or work this morning. Instead of going somewhere I made myself amazing breakfast including smoothie with berries and fresh watermelon <3 I was supposed to enjoy my brekkie outside, but it was too cold and windy to stay there. Still waiting for those hot summer days....


My plans for today are cleaning a bit, going for a walk and later filming a video with my friend Sofia!
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Mikä on kesälukio? Ja ketkä sinne esim. Sun kavereista meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälukiossa käydään yks lukion tavallinen kurssi parissa viikossa, eli joka päivä käydään tunnilla sitä yhtä kurssia opiskelemassa. Tosi hyödyllinen niille, jotka haluaa keventää omaa lukuvuotta muuten!
   En haluu sanoo ketään tiettyä kuka siel olis mutta ainaki mun 2 kaveria on kesälukiossa :)

   Poista
 2. ää tuli kauhee nälkä :D mut ihana blogi sulla täytyypä liittyy lukijaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ei :D
   Kiitos kovasti, tervetuloa lukemaan :)

   Poista
 3. Tällain ei niin tärkeenä infona mut kesälukios voi suorittaa samaan aikaan kyl useempiiki kurssei mut tavallisin on ehk just toi yks tai sit kaks kurssii

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo