1.9.2015 / 4 Comments

TUESDAY THOUGHTS
Mulla olis 99 tärkeää ja kiireistä asiaa hoidettavana just nyt, mutta halusin tulla mieluummin purkamaan mun viimeaikaisia mietteitä tekstiksi.

DSC05309

-Tänään on syyskuun eka päivä, mikä sytytti toiveikkaan mielen mulle. En oikeastaan odota mitään erityistä tältä syksyltä, paitsi tietty mun synttäreitä ensi viikolla. Haluan tehdä pienten hetkien avulla tästä syksystä parhaan tähän mennessä ja nauttia!

-Yritin eilen miettiä aiheita mun tulevaa äikänkurssin puhetta varten, ja mulle tuli mieleen yks mielestäni tärkeä asia, nimittäin tilaisuuksiin tarttuminen. Tunnen monia ihmisiä, jotka voivottelee kun eivät koskaan voita missään arvonnassa (tosin osallistuvatkin kerran sadassa vuodessa), tai tee mitään päätä huimaavaa. Tajusin itsekin vasta tänä vuonna, mitä oikea riskien ottaminen tarkoittaa, ja mitä sillä voi saavuttaa. Ensi kerralla kun näät vaikkapa kaupassa jonkun "turhankin" arvontalaatikon, älä epäröi täyttää lipuketta ja toivoa parasta, sillä koskaan ei voi tietää milloin onni potkaisee. Sama pätee myös työnhakuun; on turhaa aliarvioida kykyjään ja jättää hakematta unelmiensa työhön tai opiskelupaikkaan!

-Aloitin tänä syksynä alkeellisen japanin opiskelun. Rakastan uusien kielten opiskelua, mutta japani on ehdottomasti haastavin mihin oon tähän mennessä törmännyt! En voi käsittää miten kukaan voi oppia kaikkien kandji-merkkien käytön :D 

DSC05238

-Törmäsin tänään Shay Mitchellin instagramissa parhaaseen mietelauseeseen pitkään aikaan. Sen sanoma oli vapaasti suomennettuna: Ihaile toisten kauneutta kyseenalaistamatta omaasi.

-En oo löytänyt vieläkään täydellistä sisältöä mun syksyiselle soittolistalle... Oon siis tyytynyt kuuntelemaan joitain mun viime syksyn kulutetuimpia biisejä. Jos tiedätte hyviä, ei-niin-tunnettuja tai miksei tunnetumpiakin indierock/-pop biisejä jotka sopii syksyyn niin kommentoikaa ihmeessä <3

-Haluan päästä taas jaloilleni tän bloggailun suhteen, sillä harmittaa paljon kun en oo saanut tuotettua niin paljon sisältöä tänne kuin haluaisin. Epämääräisen postaustahdin on saanut huomata myös niukassa kommentoinnissa, mutta vika on tosiaan vaan täälläpäin! Onneks mulla on jo paljon ideoita mielessä, joten pysykää kuulolla tulevan varalta ;)

-Tällä hetkellä tunnen oloni niin mukavaksi, kuunnellessani Kygon miksauksia jostain randomeista biiseistä teekuppi vieressäni, lämmin neuletakki päällä ja kirjoitellessani tätä postausta sateen ropistessa mun ikkunalautaa vasten. Rakastan syksyä! 

DSC05454


Related Posts

4 kommenttia:

 1. Bongaan tuttua kuvaus jälkeä viimeisestä kuvasta! Mieti toi oli eka kerta ku käytiin kuvailee yhessä, miten nostalgista :D Ihana postaus, pystyn samaistumaan niin moneen juttuun ja varsinkin tuohon riskien ottoon!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep älä vaan!! Mieti miten nopeesti tää vuos on menny... Mutta kiitos, kiva että ollaan taas joissain jutuissa soulmates <3

   Poista
 2. Toi viimenen kuva...♥ Oot älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) on kyllä välillä ikävä tuota tukkaa...!

   Poista

Instagram @petra_koo