6.11.2015 / No comments

BF: IN MY GO TO-MAKEUP BAG

bfmp1


Tämän viikon Beautiful Fridayn teemaksi valitsin mun päivittäisen laukussa mukana kulkevan meikkipussin sisällön. Tykkään säilyttää kaikki kosmetiikkatuotteet mielummin siististi yhdessä, kuin laukun pohjalla lojumassa kaiken maailman murusien ja irtohiusten kanssa. Mun mukana kulkee oikeestaan poikkeuksetta muutama vuosi sitten ostettu korallinoranssi Ted Bakerin meikkipussi, joka ei kokonsa puolesta mun harmiks oo ihan täydellinen (ainakaan mun eniten käyttämään laukkuun), mutta toisaalta siihen mahtuu juuri sopivasti kaikki mun tarvitsemat asiat haha!


bfmp3


Mutta tosiaan, itse sisällön pariin. Näin talven lähestyessä ja tuodessa kylmän ja kuivan ilman, mun ehdoton ykköstuote on käsirasva. Omistan monta erimerkkistä rasvaa, mutta mukana kulkee kätevimmin tuo pikkuinen ja söpössä tuubissa oleva Molton Brownin voide tuoksussa Orange & Bergamot. Kosteutuksen sekä ehostuksen vuoksi pussistani löytyy huulille Lumenen läpinäkyvä ja hoitava huulikiilto sävyssä 1 Syksy. 
Huulista puheenollen, kannan mukana myös päivän huulimeikkituotetta. Tänään se sattui olemaan Benefitin Benetint "huulilakka". Tämä siis vaihtelee sen mukaan, mitä oon aamulla päättänyt laittaa. Muita hyödyllisiä pikaehostukseen sopivia meikkituotteita, jotka mun mukana kulkee on yleensä ainakin nämä Lumenen puuteri sävyssä 1 classic beige (joka sisältää kätevästi myös peilin!) sekä valokynä sävyssä 2 medium. 
Hiuksia varten mun mukana on aina Tangle teezerin compact styler-matkaharja sekä hiuslenksuja. Noiden avulla saa sähköiset tai muuten vain sotkuiset hiukset kuriin, ja mun kohdalla hiusten kiinni sitominen auttaa hullusti myös keskittymisen paranemiseen koulussa ja työskennellessä!
Viimeisimpänä meikkipussissani kulkee jokin hajuvesi, ihan sen varalta jos aamulla ei muista suihkauttaa/jos tulee tarve tuoksua vähän paremmalta kesken päivän/jos kaveri kaipaa pelastusta :D Oon nyt käyttänyt paljon kuvassa näkyvää Juicy Couturen Viva la Juicy - tuoksua, mikä on yksi mun all time favorite hajuvesistä muutenkin. 


Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo