21.2.2016 / 12 Comments

WANHAT 16
Hei taas kaikille (liian) pitkästä aikaa! Viimeaikaiset sääolosuhteet ja kiireet on pitäneet mut poissa kameran ja blogin ääreltä, musta tuntuu että tästä alkuvuoden blogilaiskuudesta on muodostumassa mun jokavuotinen perinne :D Nyt on onneks taas vähän tilaa hengittää, kun wanhat ovat ohi eikä kaikkia tekemisiään tarvitse sovittaa sekunttiaikatauluun!

Multa pyydettiin aiemmin postausta siitä, miten valmistaudun vanhojentansseihin, mutta en millään saanut sitä aikaiseksi kirjoittaa. Haluun kuitenkin näin jälkeenpäin kertoa muutamia juttuja, joita tein ennen tansseja, sekä itse tanssipäivänä :)

w1

Virallisesti wanhoihin aloin valmistautua viime keväänä miettimällä mahdollista tanssiparia. Sellainen sitten löytyikin muistaakseni jo toukokuun paikkeilla. Halusin siis säästyä siltä stressiltä myöhemmin, siksi hankin parini ajoissa :D (Tosin tapahtui ton ensimmäisen parin kanssa pieni juonikäänne, eli jouduin silti pari viikkoa ennen tanssiharjoitusten alkamista etsimään uutta paria...)
 Ostin mun mekon heinäkuussa, sillä äiti ei kestänyt mun jokailtaista nettishoppailusessiota kun yritin metsästää täydellistä pukua jokaisesta vastaantulevasta nettikaupasta. Puku löytyi lopulta ihan täältä Kuopiosta, Muoti Pia-nimisestä liikkeestä. Mekko oli aivan toista luokkaa, mitä olin alunperin suunnitellut, mutta sovittaessa sitä tajusin että se näytti tosi upealta mun päällä, ja väri oli tarpeeksi erikoinen! Oon siis tyytyväinen että pääsin puvun suhteen hommasta tosi helpolla, tota ei nimittäin tarvinnut mulle edes muokkailla.

w52
Mitähän näiden kuvie laadulle tapahtui??

Noin kuukausi ennen itse tansseja aloin hommailemaan ihan viimeisiä juttuja, mm. tekoripset, käsikorun, asun jatkoille, sun muita "pikkujuttuja". Lopetin myös viikko ennen tansseja liiallisen kofeiinin kittaamisen jotta mun iho olis ollut mahdollisimman hyvänä perjantaiksi (täytyy myötää ettei ollut mitään vaikutusta :D). 

Tein itse oman meikkini, sekä meikkasin myös mun kaverin, näin säästettiin jo monta kymppiä rahaa. Tai no, kyllähän mä ostin varta vaste n uusia meikkejä kaupasta mutta kyllähän niitä tulee käytettyä muutenkin! Tykkäsin tosi paljon tehdä näitä juhlameikkejä, silmä oikein lepäsi kun peiliin katsoi hahah! Hiukset kävin laittamassa kampaajalla sillä mulla ei olisi rahkeet riittäneet kestävän ja nätin kampauksen tekemiseen. 

w2

Ajattelin tehdä jossain vaiheessa erillisen postauksen noista meikeistä/lookeista, mitkä tein mulle ja Ingalle, niistä luultavasti tulisi siis video. Jätän kaiken muun löpinän nyt tähän, jos teille tulee jotain kysymyksiä mieleen, kommenttiboksi on sitä varten ;)
Related Posts

12 kommenttia:

 1. katoin jo instasta, että vitsit mikä mekko! näytät upealta! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko. Niin sopivasti erilainen ja tyylikäs +se käsikoru oli ihan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tykästyin itsekin tohon erikoisuutensa takia! :) Ja eiks, ihan täydellisesti mätsäs mekkoonki!

   Poista
 3. Oi että oot kauniina ollut, toi mekko on kivan erilainen! Tuntuu että kaikki mekot näyttää ihan samoilta mutta sun erottuu hyvällä tavalla joukosta. :-) Nyyyyh tuli ikävä omia vanhoja!

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos sulle tosi paljon <3 Voin kuvitella että mäkin parin vuoden päästä tippa linssissä muistelen tota päivää :D

   Poista
 4. Vau ompa todella kaunis, erilainen ja tyylikäs mekko! <3 Aivan täydellinen! Mulla oli aikoinaan myös hopeanharmaa mekko mutta...ei se kyllä noin upea ollut :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! <3 Haha hauska kuulla et sulla on ollut samaa sävyä :D!

   Poista
 5. Niin sun näköinen mekko😻😳

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii niin mäki sanoin ku ekan kerran katoin peiliin tuo päällä :-)

   Poista
 6. Ei nyt tähän postaukseen liity, mut selkeesti tykkäät meikeistä ym. niin mitkä vaikka viisi asiaa tai saat itse valita määrän, ostaisit jos pääsisit nyt Sephoraan? :) itselläni on ihan todella paljon kaikkia itseäni kiinnostavia juttuja mm. benefiltä ja ABH:lta, joten kiinnostais kuulla sun meikkihimotuksista, jos sulla sellasia tällä hetkellä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu hyvä kysymys! Himottais tällä hetkellä ainakin ABH:n dip brow pomade, Urban Decayn matta huulipuna sävyssä Blackmail, sit varmaan Naked 1 tai 2 tai molemmat paletit, ja joku Beccan highlighteri ehkäpä? Vaikeeta päättää kun ois niin paljon kaikkee ihanaa mitä voisin ottaa <3

   Poista

Instagram @petra_koo