2.6.2016 / 6 Comments

JUNE
t2

t4

t1

t3

Moi kaikki!
Viimeiset viikot koulussa ja töissä on olleet mun osalta uskomattoman kiireisiä, mutta onneks nyt on taas aika pistää kirjat muutamaksi viikoksi kaappiin ja unohtaa wilma sivuhistoriasta. Työt mulla tosin jatkuu, mutta helpompaa siellä on käydä kun ei koulujutut paina ohella :)
Viimepäivinä oon saanut nauttia ihanista kesäpäivistä kavereideni ja poikaystäväni kanssa. Toivottavasti nää uskomattomat säät jatkuis, jotta pääsis kunnolla virittäytymään lomafiilikseen.
Mulla on nyt tarkoituksena alkaa paneutua bloggaamiseen jälleen suuremmalla panoksella kuin oikein missään vaiheessa tänä vuonna. Toki kiireitä riittäisi edelleen, mutta harmittaa tosi paljon kun en oo tehnyt enempää aikaa tälle rakkaalle puuhalle! Voisinpa siis sanoa että nyt ollaan back on track, paljon julkaisemattomia kuvia löytyy ja kerrottavaa myös :) Otan kans ilomielin vastaan kaikki postaustoiveet jos sellaisia sattuu teillä olemaan!

Tän postauksen kuvat on otettu tosi kauan sitten, tyyliin huhtikuussa? Mutta huomatkaa miten aurinkoista silloin jo oli! <3 

Related Posts

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun oot taas back! Videot on aina kivoja, varsinkin sun videoita on kiva katsoa koska puhut aina niin kivan selkeästi! Ihan joku perus meikkitutorial tms. olis mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ihanaa kun joku on kaivannut mua!! :D <3 Joo mulla on kyllä kova palo tehdä meikkijuttuja enemmänkin videolla, saas nähdä mitä kehittelen ;)

   Poista
 2. Joo jotain meikkijuttuja!! Ja en tiiä... Jotain tyyliin, pukeutumiseen yms. liittyvää :D
  Kiva kun oot back!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeees kiitos idiksistä! :) Kiva olla täällä takaisin <3

   Poista

Instagram @petra_koo