15.6.2016 / 4 Comments

MAYBEAUTY: THE INCREDIBLE FACE MASK + ALEKOODI
fm1


Muutaman vaihdetun sähköpostin jälkeen mun postiluukusta tupsahti yhteistyön nimissä testattavaksi MayBeautyn paljon puhuttuja kasvonaamioita. Mukana tuli myöskin kätsy levityssivellin, jolla naamion sai sudittua tasaiseksi kerrokseksi. Naamio lupaa poistaa mustapäät, rasvaisuuden, kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet kasvoilta, mikäpä kuulostaisi paremmalta kuin omat kasvot täysin puhdistettuna alle tunnissa ja kotikonstein!

Aloitetaanpa ihan alusta, mitä oikein tapahtui kun kyseistä tuotetta käytin?


fm2

1. Aloitin puhtaasta ihosta, mulla ei älyttömiä iho-ongelmia koskaan oo ollut. Tietenkin pientä näppylää siellä sun täällä milloin sattuu, sekä satunnaisia mustapäitä. Aknea ja rasvaisen ihon ongelmaa mulla ei kuitenkaan ole.


fm3

2. Levitin kasvonaamion sivellintä apuna käyttäen koko kasvoille (ei kulmakarvoihin eikä liian lähelle silmänympärysihoa/muille herkille alueille). Vinkkinä kantapään kautta suosittelen välttämään myös kasvojen reunoja, joissa kasvaa esim vauvahiuksia jne. (Ei nimittäin ollut kivaa repiä hiuksia päästä naamion mukana...)

3. Seuraava vaihe olikin odottelua, mä pidin naamiota noin 40 minuuttia. Ohje sanoo 30-45min, mutta oman fiiliksen mukaan menin ja tunnustelin vähän milloin naamio tuntui tarpeeksi kuivuneelta.

fm4

4. Kuivattamisvaiheen jälkeen oli aika poistaa kasvonaamio. Multa se tosiaan ei ihan helposti käynyt kun olin levittänyt tuotteen vähän liikaa reunoille, jolloin mukana lähti muutamia hiuksiakin päästä :D Tätä seikkaa lukuunottamatta naamio oli helppoa poistaa, ja tuntui hauskalta nähdä omat epäpuhtaudet poistetun naamion pinnalta.

fm5

5. Huuhtelin kasvot lopuksi vielä lämpimällä vedellä jotta kaikki pienetkin jämät lähtisivät pois iholta.

Pähkinänkuoressa siis: Mulle naamio toi raikkaan fiiliksen kasvoille ja poisti rasvaisuutta, mutta ei muuten hirveesti näkyviä tuloksia tuottanut. Tuote kuitenkin toimisi varmasti paremmin henkilöllä, jolla on paljon mustapäitä ja rasvainen iho. Lisäks luulen tän auttavan mun kasvoja ruskettumaan paremmin, sillä aurinko tarttuu paremmin kunnolla puhdistettuun ihoon! Kesäisempiä päiviä siis odotellessa...

Eikä tässä vielä kaikki! MayBeauty ja minä halutaan toivottaa mun blogin lukijoille ihanaa kesää antamalla 30% alennuskoodi MayBeautyn tuotteille. Koodi on

petramask

ja se aktivoituu automaattisesti, kun klikkaat tätä linkkiä: 

KLIK

Toivon mukaan tästä postauksesta on hyötyä jollekkin, kuka on kyseisen naamion hankkimista pohtinut! :)Related Posts

4 kommenttia:

 1. Tää on yks mun ihan lempparituotteista!! Just mahtava kaiken kuonan poistoon, rasvasuuskin vähentyny huomattavasti. Kiitti alekoodista, tulee tarpeeseen!

  VastaaPoista
 2. Oonkin pitkään metsästäny tällasta kuorittavaa naamiota! Nyt on pakko testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti nyt kun vielä aletkin saat tohon! :)

   Poista

Instagram @petra_koo