8.6.2016 / 6 Comments

MENSWEAR

mw1

Rakastan tätä kuvaa kahdesta syystä: tässä on jollain tapaa ihanan eteläinen fiilis, ihan kuin oltais ulkomailla tää napattu haha! Toiseks, mulla on tässä puolet asusta lainattu poikaystävältä... Omat kun ei sopineet taustaan tarpeeksi hyvin :D 

Oon ihan tosissani jo harkinnut ostavani joitain vaatekappaleita miesten puolelta, kun tuntuu ettei naisille tehdä/myydä enää laadukkaita ja kauniita vaatteita. Sitä turhautuneisuuden määrää kun koitan etsiä itselleni mustia shortseja, jotka sais mielellään jättää jotakin arvailujen varaan. Tuntuu että kaupat nykyään kilpailee sillä, kuka myy tytöille lutkahtavimmat vaatteet, mikä on mun mielestä aika surullista. Ootteko samaa mieltä? 
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Mä ostan surutta miesten puolelta vaatteita, ei kukaan huomaa eroo ;) Rokahtava ja tyylikäs asu!

  VastaaPoista
 2. Mulla on lähes kaikki t-paidat nykyään miesten puolelta ostettuja! Muutenki miesten vaatteiden värivalikoima miellyttää enemmän mun silmää. Ja välillä se tuo kivaa kontrastia asuun, että on esim. semmonen "ei-niin-naisellinen" paita :D Kuten vaikka tossa sun asussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee samoilla linjoilla ollaan! Kattelin just ite asoksella miesten t-paitoja ja sieltä löytyi enemmän puuteriroosaa kuin naistenpuolelta :D eipä tarvii miettiä kummalta puolelta tilaan!

   Poista
 3. Ooo ihana kuva 🌞

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo