8.8.2016 / 5 Comments

REUNION
ru2

Moi kaikki (jos joku täällä vielä käy haha)!

Viimepäivinä oon miettinyt, mihin aika on tän kesän aikana kadonnut. Vastaus tähän löytyy mun työvuorolistoista, autokoulubuukkauksista ja niistä päivistä, joina oon vaan yrittänyt toipua edellisen yön työvuoroista. Onneks kesään mahtui myös muutama kiva juttu, esim. roadtrip Turkuun Ruisrockin takia (oli muuten mun ekat festarit ikinä ja mukaan tarttui ihanat muistot ja hirvee flunssa :D). Käytiin myös poikaystäväni mökillä viikko sitten, enkä oo aiemmin tosiaan käynyt mökillä jonne ei tuu vettä sisälle. Uusia kokemuksia siis sisälsi tämäkin kesä! 

Työvuorojen paljouden takia en kerennyt yhtään pukeutumaan kivasti, saati ottamaan kuvia niinä harvoina päivinä kun kävin ulkona. Tässä kuitekin yhdet kuvat viimeviikolta, kun treffattiin tyttöjen kanssa illalla tarkoituksena ottaa vaan kuvia pitkästä aikaa! 

Toivon kovasti että abivuodesta huolimatta saisin järkättyä enemmän aikaa blogille, videoille ja muillekkin omille jutuille kuten liikunnalle. Tuntuu pahalta, että oon monta kuukautta tehnyt enemmän juttuja muille kuin itselleni. Onneks kuitenkin koulu kutsuu jo torstaina, ja kesätyöt ei oo ikuisia :) Tsemiä kaikille tulevaan syksyyn!

ru5.2
Shirt__Tiger of Sweden // Skirt__Rosemunde // Shoes__Nike Air Max

ru3

Related Posts

5 kommenttia:

 1. Mullakin on tämä kesä mennyt autokoulujutuitta, töissä ja alotin syksyn ylioppilaskirjotuksiinkin lukemiseen, mutta kyllä se siitä sitte helpottaa kun työt ja autokoulujutut on purkissa:) Ja onpas kivoja kuvia, upea sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla tämmösistä myötäeläjistä! Tsemppii sullekkin kaikkeen tohon :)!
   Ja kiitos kovasti <3

   Poista
 2. Onks kuvissa oleva huulipuna minkä merkkistä? tosi ihana väri, oon ite ettiny just tommosta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Macin mattanen sävyssä Pink Plaid! :) Alla mulla on tossa kans Macilta huultenrajauskynää sävyssä Edge to Edge.

   Poista
 3. Moi! Alotin just lukion ja ois kiva jos sä vaan haluisit niin tehdä videon jossa kerrot vinkkejä lukioon. Osaat puhua jotenkin tosi hyvin, niin ajattelin että video sun toteuttamana vois olla tosi kiva! Ja ihania kuvia jälleen!❤️

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo