30.11.2016 / No comments

KEHYKSIÄ EUROLLA
Jatketaanpa vielä hetki silmälasilinjalla, kävin nimittäin tänään pyörähtämässä Instrumentariumin liikkeessä yhteistyön tiimoilta.

lasit3

Instrulla on käynnissä just nyt kampanja, jossa kehykset maksavat linssien ostajalle ainoastaan yhden (1!!!!!!!) euron. Mun oli vierailullani tarkoitus käydä tutustumassa kehyksiin, jotka kuuluvat tähän kamppikseen, ja yllätyin uskomattoman laajasta merkki- sekä mallivalikoimasta paikan päällä. Vaihtoehtoja löytyi takuulla jokaiseen makuun ja merkkejä ihan sieltä muodin huipulta asti. Värejä oli myös saatavana laidasta laitaan, niin klassisia metallisia kuin muovisia ja räikeitä.

ID-lasit

Itseäni miellyttivät eniten Guccin kauniit, hennon beiget muovikehykset, joita somistavat värikkäät kukkakuviot. Sangoissa yksityiskohtana toimi kultainen metallipinta, joka toi kokonaisuuteen hauskaa kontrastia! Mielestäni nämä kehykset sopivat asuun ihan väriin ja materiaaliin katsomatta. Metalliyksityiskohdan ansiosta voisin hyvin pitää tällaisia juhlissakin.

lasit

lasit2

En osannut valita kahdesta vaihtoehdosta vain yhtä lempparia, joten kakkossuosikikseni nousivat nämä hitusen enemmän business-tyyliset Calvin Kleinin kehykset. Metallinen materiaali tumman lilaksi värjättynä sopi kivasti mun ruskeisiin silmiin ja malli oli tosi kiva, eikä linssitkään ollut mun kasvoille liian suuret! :) Nämä kehykset varmasti pelastaisi tavallisen musta-valkoisen konttoriasun, sillä hitusen cat eye-mallinen yläosa kehyksissä toi kivasti potkua kasvoille. Meikkiinkään ei tarvitsisi niin paljon panostaa tämmöiset kasvoilla. :p

lasit4


Tällaista asiaa tällä kertaa! Huomenna suuntaan kulkuni kohti Pietaria, jonne otan matkakamuksi mukaan poikaystäväni (kiitokset hänelle myös tän postauksen kuvista <3). Takaisin palaan itsenäisyyspäivänä, katsotaan jos silloin väsäilisin mahdollisesti ostospostausta tai sitten ihan turistinähtävyyksistä kuvia! :)


Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo