9.11.2016 / 2 Comments

TRENDWALKIndiedaysin järjestämässä Inspiration day-tapahtumassa oli eräänä yhteistyökumppanina mukana Instrumentarium (joka muuten sattui mulle kuin nenä päähän, kävin nimittäin juuri viime viikolla optikolla näöntarkastuksessa... :D). Tämä postaus on siis sekä Indiedaysin että Instrumentariumin kanssa toteutettu. :)

Kuva: Sanni Riihimäki
Kehykset: Michael Kors (KLIK)

instru

Pisteellä oli vahvasti mukana Instrun TrendWalk-kampanja, josta olin kuullut jo aiemmin. Kyseessä on siis Instrun pyörittämä tyylisivusto, jossa esitellään kauden trendikkäimpiä kehysmalleja sekä kansainvälisiä silmälasisuunnittelijoita. Kampanjassa on keskitytty nimenomaan muotikaupunkien Lontoon, Pariisin sekä Milanon trendeihin, joista mun silmää eniten miellytti Lontoo klassisine tyyleineen. Kaikkiin AW16-trendilaseihin pääsee helpoiten tutustumaan TÄSTÄ.

burberry

Valitsin Lontoon pöydiltä suunnittelijoista suosikeikseni Michael Korsin ja Burberryn, joista ensimmäinen syksyn kehysvillityksestä huolimatta säilytti kehykset metallisina ja siroina, erittäin simppeleinä ja pelkistettyinä. Silmälaseihin tottumattomana mulle ajatus räikeistä jättikokoisista muovikehyksistä kuulostaa super vieraalta, joten Korsin mallisto sopi mulle kuin nenä päähän. Kehyksissä näkyi kultaa ja ruusukultaa, jotka sattuvatkin olemaan mun tämän hetken suosikkimetallit! Koko Insturmentariumin kehysvalikoima löytyy TÄÄLTÄ.


mk

Mitä tulee Instrun sivujen listaamiin kehystrendeihin, mun suosikiksi nousee 80- ja 90-luku. Sivustolla kirjoitetaan: "Muoti ei synny tyhjiössä. Siinä on aina vaikutteita edellisten vuosikymmenten linjoista." Kuten vuotuiset muotiviikot antavat ymmärtää, niin juuri noinhan se menee. Muoti kierrättää itseään ja tuo tullessaan parhaat puolet edellisestä elämästään. Mielestäni retroa on hauskaa yhdistää moderneihin kankaisiin sekä leikkauksiin, nuo edellisvuosikymmenien asut näen parhaimmillaan yhdessä esimerkiksi scuba-kankaan, tai kokonaan sähkönsinisen asun kaverina. Noin yleisesti pidän vaatteissa tällä hetkellä yksinkertaisuudesta jollakin twistillä, vaikka värikkäällä asusteella tai kuosilla vaatteessa.

                                                                                                   Yhteistyössä

id
+Instrumentarium
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Noi sopii sulle kyllä todella kivasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon itekkin yllättynyt miten hyvin sopii :)

      Poista

Instagram @petra_koo