16.8.2017 / 2 Comments

CHANGES


ph2

Moi kaikki!

En tiedä, oonko tällä hetkellä enemmän innoissani vai peloissani siitä, että tasan viikon päästä mulla alkaa koulu uudella paikkakunnalla. Joudun seilaamaan pari ekaa kouluviikkoa kavereiden luona, sillä pääsen muuttamaan vasta syyskuun alussa, mikä kans vähän tuo lisäjännitystä tähän koulun alkuun... :D Eniten pelottaa se, joudunko olemaan ihan yksin kun tuttuja ei oo samaan kouluun tulossa eikä hirveästi mun kavereita pk-seudulla edes asu. 
Juttelin juuri äsken kahvitreffeillä hyvän ystäväni kanssa siitä, miten huippua on toisaalta päästä vihdoin avaamaan tyhjä aukeama ja aloittaa kaikki alusta: sosialisointi ja kavereiden hankkiminen, asunnon sisustaminen, uuteen kaupunkiin tutustuminen... Samalla saa halutessaan etäisyyttä niihin ihmisiin ja asioihin, jotka ovat tuntuneet tähän asti jotenkin nihkeän pakollisilta. 
Oon myös ennen muuttamistani alkanut nähdä kotikaupunkini Kuopion ihan uusin silmin. Oon ollut tän kaupungin pahin vihaaja aina, mutta nyt oon vasta alkanut arvostaa sitä, että oon saanut kasvaa täällä ja viettää hyvää nuoruutta! Ei mua mikään oo estänyt ikinä ottamasta junaa Pietariin tai lentokonetta Kreikkaan. Oon peruskoulusta ja lukiosta saanut tosi korvaamattomia ihmisiä ja opetuksia, joten voin vaan olla kiitollinen kaikesta siitä ja siirtyä hyvillä mielin kohti uusia ja jännittäviä kuvioita. Onneksi tiedän että mulla on tukijoukoissa maailman parhaat vanhemmat, poikaystävä ja liuta tyttöjä, joita voin sanoo mun parhaiksi ystäviksi! <3

Tulipas sentimentaalinen teksti. :-D Noh, piristyksenä toimikoon nämä kuvat eilisetä! Asun tiedot alhaalla.

ph5

ph4

ph3

ph1

Top / Second Female ___ Jeans / Thrifted/DIY ___ Shoes / Topshop ___ Hat / Ted Baker ___ Bag / DENCRelated Posts

2 kommenttia:

 1. Onnea koulupaikasta ja paljon tsemppiä tulevaan! :)

  Ootko sä vielä miten paljon tehnyt mallin töitä? Lisääntyykö mahdollisesti muuton myötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3

   Kävin keväällä tekemässä yhdet kuvaukset opiskelijatyötä varten Lahdessa, muuten oikeestaan vaan Kuopiossa pari näytöstä ja siinäpä se! En vielä oo 100% varma meenkö toimistoilla vielä käymään, koska se tarkottais opiskelua monina päivinä puoliteholla ja armotonta dieettiä, mitä en välttämättä tässä elämänvaiheessa jaksa. :) Mutta katsotaan miten lähtee syksy etenemään!

   Poista

Instagram @petra_koo