6.8.2017 / No comments

TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU

Yhteistyössä Swiss Clinic

Moikka kaikki!
Sain pari viikkoa takaperin mahdollisuuden lähteä testaamaan Swiss Clinic-nimisen yrityksen tuotteita, joista omiin tarpeisiini parhaiden osui hampaiden valkaisuun tarkoitettu pakkaus.(Klik) Brändi oli minulle tuntematon, enkä hampaiden kotivalkaisua ole aiemmin kokeillut, joten tämä on mun rehellinen ensivaikutelma tällaisista jutuista!

sc1

Hampaideni historiasta voisin muutaman asian mainita näin alkuun. Mulla on ylärivistä molemmat etuhampaat muovilla päällystetty pigmenttivirheen vuoksi, joten mietin alkuun toimiiko valkaisu näihin kun oikeaa hammasta eivät ole. Infotekstejä lukiessani selvisi, että valkaisugeeli tehoaa ainoastaan terveen hampaan pintaan, joten etuhampaiden osalta toivo oli menetetty. :D Mulle on tehty ala- ja yläasteen vaihteessa oikaisuhoito ylös ja alas, joten olen siitä lähtien ollut itsevarmempi hampaiden väläyttelijä, jolle lisävaaleus ei kuitenkaan olisi ollut pahitteeksi! Mitkään katastrofaalisen tummat hampaat mulla ei mielestäni oo koskaan olleet, mutta ajattelin ettei valkaisu tätä tilannetta ainakaan pahenna.

Mulle lähetetystä paketista löytyi kaikki hampaiden kotivalkaisuun tarpeellinen: Silikoniset muotit, kolme ruiskullista valkaisugeeliä, rasia hammasmuoteille, käyttöohjeet, sekä liuska, jonka avulla on helppo seurata valkaisun etenemistä sekä kartoittaa oma sävyaste. Mun ensivaikutelma koko tuotteesta oli tosi vakuuttunut jo pakkauksen perusteella; pahvikuoren sisällä oli kunnon muoviseen kääröön pakattuna kaikki välineet, eikä mikään tuntunut ns. made in Chinalta.

sc2

Seurasin käyttöohjeita, joissa käskettiin ensimmäisellä valkaisukerralla muotoilemaan silikonimuotit omaan suuhun sopiviksi. Tähän siis tarvittiin kuumaa vettä (mä käytin keitettyä ja minuutin jäähtynyttä vettä), johon muotit kastettiin yksi kerrallaan ja asetettiin suuhun. Suosittelen olemaan tässä kohtaa tarkkana, että muoteista tulee kerralla hyvät! Käytä kahta kättä asettelussa ja venytä muottia hellästi kohti takahampaita jos se ei meinaa pituudeltaan olla riittävä (kuten mulla). Kannattaa myös "imeä" muottia kiinni hampaisiin jottei jää ilmaa väliin! Lopuksi muottia kastellaan kylmässä vedessä, jotta se säilyttäisi muotonsa. 
Kun muotit ovat valmiit, laitetaan niihin pieni määrä valkaisugeeliä ruiskusta (tähän oikeesti riittää tosi pieni määrä, jotta se ei tule reunojen yli suoraan ikenille!!). Sitten vaan muotit suuhun ja ihmeitä odottamaan. :D Pakkauksessa neuvottiin pitämään muotteja suussa ensimmäisellä kerralla 30-40 min ja pidentämään aikaa noin tuntiin seuraavilla käyttökerroilla. Itse pidinkin ekalla kerralla 35, toisella 40, kolmannella 45min jne.

sc3

Käytin itse valkaisua näin testimielessä 7 päivää. Suositeltu käyttöjakso on halutusta tuloksesta riippuen 4-14 päivää, joten halusin kokeilla jotain tuolta väliltä. No, onko mun hampaat kokeneet valaistuksen ja valkaistuneet asteikon päästä päähän? Vastaus: eivät ole, enkä sitä odottanutkaan. Kuitenkin tätä postausta varten ottamissani kuvissa itse huomasin, että kyllä ainakin tuon sävyasteikkolapun mukaan pari astetta nämä ovat vaalentuneet! Lähtötilanne oli mielestäni lähinnä sävyä 11 tai 12 ja lopputulos viikon käytön jälkeen lähempänä 9 tai 10. Aion jatkaa valkaisua vielä seuraavat 7 päivää yläriviini, sillä se on näkyvin osa hymyillessäni, ja mulla tuli pientä tulehdusta alarivin ikeniin (johtuen kokonaan siitä, etten saanut alahampaiden muottia kunnolla muotoiltua alussa.) Muuten ei oo kyllä mitään huonoa sanottavaa, esimerkiks vihlontaa mulla ei ollut ollenkaan. :) Alla vielä  muokkaamattomat kuvat mun hampaista!

Yllä ennen, alla jälkeen!

ennen jälkeen
jälkeen

Swiss Clinicin tuotevalikoimasta löytyy jos jonkinlaista apua niin ihon kuin hiusten ja hampaiden hoitoon. Tuotteet on suunniteltu ja kehitelty Sveitsissä ja ne ovat terveysalan ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. Ainakin tämän tuotteen osalta voin kyseistä yritystä suositella teillekin, mua jäi kiehtomaan esim hiuksille ja kulmakarvoille sekä ripsille tarkoitetut seerumit! Kannattaa käydä tsekkaamassa. :) Swiss Clinicin tuotteita pääsee selailemaan TÄSTÄ painamalla!
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo