29.9.2017 / No comments

KAKSI TUOTEVINKKIÄ

Ihanaa perjantaita kaikille!

DSC05056

Mulle saapui tänään postiin paketti, jota oon viime viikosta odotellut kuin maailmanloppua... nimittäin tilasin Asokselta The Ordinary-merkin silikonisen primerin josta oon kuullut hirmu paljon hyvää! Oon ns. myöhäisherännyt tän brändin olemassaolosta, koko buumi taisi olla kovimmillaan ihan tämän vuoden alussa, mutta mä taisin innostua vasta joskus kesällä näistä tuotteista. Erityisesti mua kiinnosti The Ordinaryn primerit, meikkivoiteet sekä ihonhoitoöljyt, mutta kovan suosionsa takia noita kaikkia on oikeestaan aika mahdotonta saada samaan aikaan tilattua. Siksipä hyödynsin nyt tilaisuuteni kun Asosta selaillessani törmäsin tähän primeriin restockattuna, ja klikkasin tän omaan koriini.

DSC05061

Hinnalla tätä ei tosiaan ole pilattu, olisinko tästä maksanut jopa huimat 6 euroa tai vähän alle. Ensivaikutelmani tuotteesta on tosi jees, kädelle kokeiltuani iho ainakin silottui ihanasti ja tää tuntuu just sellaiselta kimmoisalta ja jopa hieman kosteuttavalta. Iho ei tunnu yhtään kuivalta, niinkuin mun tapauksessa melkein jokaisen silikonipohjaisen primerin kanssa. Voin siis ainakin näin ekan testaukseni perusteella suositella ainakin kokeilemaan, etenkin kun niin edullisesti tän voi hankkia! :)

DSC05060

Toinen tuote, josta haluisin tässä puhua on Make Up Storen Dual foundation-meikkipuuteri. Tätä oon nyt jo pari viikkoa käyttänyt, ja siis en voisi olla positiivisemmin yllättynyt! Koko tämä meikkipuuterien maailma on multa ollut ihan pimennossa aina, ja halusin kokeilla jotain uutta tuotetta, mitä voisi käyttää pelkän peitevoiteen kaverina niinä päivinä, kun ei halua naamaa kokonaan pakkelikerroksen peittoon. Tätä tuotetta suositellaan käytettäväksi kostealla sienellä, ja oman kokemukseni perusteella seison itsekin tämän väitteen takana! Testasin myös esimerkiksi litteällä ja pehmeämmälläkin meikkivoidesiveltimellä, mutta en tykännyt puuteroidun näköisestä tuloksesta, jota sienen kanssa käyttäessä ei siis tule. 

DSC05064

Mulla on tästä meikkipuuterista sävy Helsinki, joka on tosi hyvä mun keltapohjaiselle iholleni. Pakko myös mainita, että äitini, Lancomen vannoutunut käyttäjä vaihtoi tähän meikkipuuteriin suositeltuani tätä hänelle. Elikkä hyvä tuote on kyseessä! Suosittelen ehdottomasti testaamaan. :)

Onks kellään muulla kokemuksia näistä tuotteista? Olis myös ihan mahtia kuulla teidän tänhetken suosituksia meikkituotteista! <3


Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo