20.2.2018 / No comments

AJATUKSIA YSTÄVYYDESTÄ

Moi kaikki!

Mulla alkoi tänään loppuviikon kestävä hiihtoloma opiskeluista, minkä vuoksi suuntaan kohti Kuopiota rentoutumaan ja rauhoittumaan. Tiedossa on vaikka mitä hauskaa, mm. seinäkiipeilyä, kuutamoluistelua ja kaverin synttärien juhlimista, odotan kaikkea tosi innolla! Just nyt istun junassa kirjoittamassa tätä tekstiä, jonka aiheena on yks tärkeimmistä asioista joita tiedän! 

DSC_5832

Viikko sitten juhlittiin ystävänpäivää, mikä sai mut miettimään itseäni ystävänä, kaverina, perheenjäsenenä ja sukulaisena. Oon huomannut kotoa muutettuani sen, miten paljon sosiaalisuus ja ihmissuhteet mulle oikeestaan merkitseekään. Koin aina ennen olevani tosi vetäytyvä ja itsenäinen, mitä toisaalta edelleen olenkin. En vaan ole tajunnut aiemmin sitä, miten rakastankaan ystävien kanssa kaiken mahdollisen puuhailua, pitkiä keskusteluja sukujuhlissa ja ennen kaikkea niitä tavallisimpia arjen puheenaiheita perheen kesken. Vaikka oon edelleen sitä mieltä, että on kaikin puolin ok ja joskus jopa parempi vaihtoehto tehdä erilasia asioita (kuten matkustaa, harrastaa ja muuttaa asumaan) yksin, on mun kuitenkin pakko myöntää että jokainen mun elämän parhaista muistoista liittyy jollain lailla mun ystäviin tai perheeseen. Puhuttiinpa me festareista, lapsuudessa tehdyistä perheen lomareissuista, mökkireissuista kavereiden kanssa, lukiosta valmistumisesta tai tv-ohjelman kuvaamsesta, on noista kokemuksista kaikki muuttuneet äärettömän arvokkaiksi mulle just siks, että oon saanut olla siellä ihmisten kanssa, joita voin ylpeänä kutsua mun ystäviksi. <3 

Vaikkei jokaista päivää ole kalenterissa nimetty ystävänpäiväksi, muistakaa silti teidän läheisiä ja koittakaa kertoa joka päivä ainakin yhdelle tärkeälle ihmiselle, että välitätte. Spread the love peeps! 
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo