Home

23.8.2012 / 2 Comments

Damn

Moikka vaa kaikki !♥

Mietin tässä et mitäköhä saan vielä tänään hajotettua... Meinana mun nominationista hajos tänään yks roikkuva swarovskin perhonen, maalipurkki rääjähti suoraan mun purjehdushousuille ja se väri ei lähteny kunnolla pesussa pois..... 8( Toivottavasti ei ennää mittää pahaa tapahu!
Iskä tuli eilen sorsia metsästämästä ja mun pyynnöstä se toi mulle tuliaisiks sorsansulkia. Mulla oli ajatuksena desinfioida ne ja sit askarrella niistä jotaki siistiä. Tossa mulla ois nyt kuivumassa semmonen sulkapanta :--) Postaan siitä sitte varmaan illalla kuvan kuhan se on kokonaan valmis!
Äsken kans mulla oli eksoottista evästä: Äiti hommas mulle kaupasta kookospähkinän :D Tosin se maito maistu ihan merivedeltä, nii en sit viittiny juua sitä :--(


Selvittelin muuten tässä nyt pari asiaa, niin kun joku kommentoi et mun kuvissa on aika huono laatu, nii se johtuu (myös kameran puuttumisen lisäksi) siitä, että se kuva on pienenä näissä postauksissa! Elikkä klikkaamalla ne saa isommaks ja niissä isoissa kuvissa ne on paljon paremman laatusia :) Sit tossa on toi kysely ---> vielä on muutama tunti aikaa äänestää millasta postausta toivotte eniten seuraavaks! Tällä hetkellä eniten ääniä on saanu My day-kuvina.
Illalla siis postaan vielä siitä pannasta !:)

♥:petra

Related Posts

2 kommenttia:

  1. ihana kookospähkinä! :DD en tienny että niitä voi ostaa kaupasta... XD mut ihana blogi:) Nopeesti vaa uutta videoo!;)

    VastaaPoista
  2. kiitoos:)! ja joo on jo suunnitteilla, en vaan tiiä oikein vielä et mistä aiheesta videoo seuraavaks :D

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo