Home

26.8.2012 / 2 Comments

Vogue

Hei kaikki ♥

Mulla on ollu jotenki tosi tylsä viikonloppu :P Eilen tosin olin iha kikseissä hiphopissa ku alotettiin tekemään voguingia, mikä on mun ehdottomasti suosikki tanssilaji ♥! Tehään siitä Madonnan Vogue-musavideosta se tanssi... pittääpä harjotella aika kauan ennenku sujuu ne kaikki käsiliikkeet !:D  Voguing on siis semmonen tanssilaji, missä on lähinnä vaan 'diivakävelyä' ja tosi paljon erilaisia käsiliikkeitä. Tanssilajin olennainen asia on myös poseeraaminen ja näyttävät asennot.
Tänään oon ollu ahkera: Tein neljäsosan mun kasvikansiosta valmiiks, siivosin ja imuroin mun huoneen, pesin ja silitin mun vaatteita ja tein ruokaa :) Tosin en oo saanu päähäni et millasen postauksen oisin tänään tehny, joten joudutte tyytymään tämmöseen toooosi tylsään selostus-musiikki postaukseen :P
Ens viikolla aion tehä sen My Day kuvina-postauksen!
Tähän loppuun sit vielä jotain viikonloppu fiilistelyä :)toi yli tunnin kestävä biisi on ihan huikee! löysin sen pe-la yönä ja kuuntelin kokonaan :D

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

  1. millon tulee my day tai uutta postausta? :)

    VastaaPoista
  2. huomenna tullee se my day kuvina :) otan ihan kaikesta mun tekemisistä kuvii sitte :))

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo