Home

3.8.2012 / 2 Comments

Flowers in my pants

Moikka kaikille ♥

Tulin siis äsken kotiin nilsiästä, äiti ja iskä haki mut sieltä kotiin. Äiti oliki onneks nii ajattelevainen että tajus tuua mulle jo sinne nää mun ihanat uudet housut, mitkä siis tuli jo eilen postissa. Harmi vaan että en ollu ite kotona ku nää tuli :( Mut oon ihan innoissani näistä!!!!! Nää on vaa nii ihanat, just sopivan kokoset ja täydelliset muutenki ♥♥


rakkauspakkaus ♥ ignooratkaa mun läskimaha :(
Huomenna mulla oiski sitte vielä Meten Prometheusjuhlat, ja sunnuntaiks oon luvannut sen videon :)

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

  1. jeeee video ! ja nyt petu ihan oikeesti lopetahhan tuo mahas haukkuminen, voin sanoo et oot kaikkee muuta ku lässki !! <3 (: ja joo anteeks että taas komennan sua tästä samasta asiasta hehe ja tiiän että tää ärsyttää mutta lopeta :Dd

    VastaaPoista
  2. jeeee video!;) no ok elina ehkä mä sit sun takia XD mutku näyttää iha läskille tossa kuvassa:(

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo