Home

1.8.2012 / 4 Comments

Lemonade

Heii kaikki ♥

Alkuun heti suru-uutisia: En pääse postaamaan ainakaan huomenna ja en vielä ehkä perjantainakaan, koska lähen Nilsiään mummon ja ukin luokse, ja tunnetusti niiden koneeseen ei saa mun piuhoja kiinni++siellä on aina joku muu koneella ku sinne nyt tulee mun sukulaisia kans samaan aikaan.... No, postaan nyt kaiken tarpeellisen! :)
Sain siis nyt sen mun DIY-farkkuliivin tehtyä ! Tuliha siitä iha hieno, oikeestaan parempi ku mitä ootin...

eestä....
... ja takkaa

Sain eilen tosta kloorista ihan hirveen päänsäryn ku hengittelin sitä useempia tunteja, nii päätin käyä lenkillä vähän haukkaamassa happee. Tulihan sitä käveltyy se perinteine 7 kilsan lenkki :)

Jos siis jotakuta kiinnostaa miten tein ton liivin nii ohje löytyy TÄSTÄ ! Omana lisäyksenä oli vaa sen verran että en tunkenu tätä ämpäriin vaa matalaan pesuvatiin ja enemmän silleen "mytyssä" nii siihen tuli tommonen jännä kuvio.
Kohta meen varmaan kihartamaan tukkaa ja silleen ja sitte se tunnin automatka Nilsiään...samalla ootan innolla et millo tulee postista kirjettä että housut ois tullu :D nimittäin tänään ois pitäny tulla.

Tähä loppuunn viel yks aivan ihana kappale minkä löysin eilen ja jäi heti soimaan päähän, koska sanat on niin kivat :3


 ♥:petra

Related Posts

4 kommenttia:

 1. Toi liivi on TOSI ihana! :) paljo makso yhteensä toi kaikki? Paljolla ostit kirppikseltä ja paljo makso toi tuunaaminen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!:) takki siis makso sen 2,50 euroo ja kloorit äiti oli hankkinu venäjältä tosi halvalla eli 20 senttii per litra ja niit mul oli kaks. Elikkä yhteensä koko projektiin mun lompakosta meni 2,90 euroo :) aattelin et jos löytyis jostai nii etin niittejä mut en usko et nekää on kovin kalliita.

   Poista
 2. tos hieno!! voisitko joskus esitellä sun tuunamia vaatteita videolla ku näistä kuvista on vähä vaikee tajuu miten oot tuunannu ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Ja joo ku mulla on nyt se video tulossa varmaanki sunnuntaina, nii voisin siinä sitte kertoo siitä enemmä ja näyttää sit siinä :)

   Poista

Instagram @petra_koo