Home

15.8.2012 / 2 Comments

I see the truth

Hei kaikki !♥

Huhhuh kolmas koulupäivä ja tuntuu et oisin ollu jo kuukauden... Kamalaa ku ei meinaa aika riittää mihinkään :( Aikataulu on suunnilleen tämmönen: Herää, pue/meikkaa/syö, kouluun, kotiin, treeneihin, kotiin, nukkumaan. Onneks tossa on semmosia pikkuvälejä missä ehtii syödä ja postata :3
Mulla oli tänään elämäni ensimmäinen ranskan ja venäjän (XD) tunti. Ranskassa oli kivaa ku en tajunnu mistään mitään:D mut sit ku venäjässä on se sama opettaja ku ranskassa nii se kysy et miks mä oon täällä ku osaan jo puhua ja kirjottaa ja lukee venäjää....:D että näin!
Ei kai mulla oikeestaan oo mitäään tän erikoisempaa asiaa... kohta taas lähen treeneihin ja silleen.. Et ilmottelin tässä nyt vaan että oon elossa ainaki toistaseks :)

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

  1. heii jos mitenkään ehdit tehä videoo tai jotain isompaa postausta nii ois tosi kiva<3 pikapostauksetki ihan kivoja ja kiva kun jaksat muistaa meitä lukioita!

    VastaaPoista
  2. Nyt viikonloppuna kerkeen tehä varmasti isomman postauksen kuvilla yms ku on vähäsen enempi aikaa :) ja tottakai muistan teidät ♥

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo