Home

19.8.2012 / 2 Comments

Mine

Moi kaikki taas pitkästä aikaa! ♥

Sori ku en oo nyt postaillu moneen päivään, mut mulla ei vaan yksinkertasesti oo aikaa eikä asiaa :( Mulla on yleensä nyt vaan viikonloppusin ja sit torstaina ja joinaki hajanaisina päivinä oikeesti aikaa panostaa näihin postauksiin...
Eilen siis lähettiin mökille ja ihan äsken tultiin sieltä pois. Jotenki tätä viikonloppua ei vaan oltu tarkotettu mun photoshooteille ku on ollu niin pimeetä ja satanu tänäänki koko päivän...Mut onneks yhessä välissä ei satanu oikeestaan yhtään nii lähettiin sit Masan kanssa leikkimään heinäpaaleille kameran kanssa :D Tykkään noista kuvista hirmusesti ja teen varmaan nyt illalla vielä uuden bannerin  :)
Olin äsken ahkera ja tein useamman päivän läksyt jo ajoissa ja päällystelin kirjoja ja isoja vihkoja mitkä taittuu mun liian pienessä laukussa. Eipäs mulla nyt sit varmaan ihmeempii, tähä loppuu viel kuvapläjäys (8 ps. sori en jaksanu näitä blogiin meneviä kuvia muokata :P


behind the scenes...

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

  1. harmi että nää sun kuvat on näin huonolaatusia ku oot kummiski noin kuvauksellinenki :)! sun blogi on tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. siis joo, kuvien laatu johtuu vaan ihan siitä et en omista ees kameraa :P kaikki mun kuvat on siis otettu mun puhelimen kameralla, eli Nokian N8:lla mut heti ku mulla on rahaa eli toivottavasti ens kuussa mun kädessä olla törröttää järkkäri! sit tulee hyviä kuvia. ja kiitos:)!!

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo