Home

13.12.2012 / 4 Comments

Let the record work


Muistin vasta tänään et en oo ollenkaan esitelly teille mun uutta talvitakkia. Koulun jälkeen siis pyysin äitiä ottamaan parit kuvat musta ja mun uudesta punasesta rakkaustalvitakista. Kuvista huomaa ehkä liiankin hyvin et ne on jonkun muun ku mun vakiokuvaajien ottamia mutta kunhan saatte jotenkin selvää millanen takki on kyseessä, niin ollaan asian ytimessä. :)


Takki on siis ostettu Intersportista. Siinä ei alunperin ollu tota karvaa tossa hupussa, ja mun mielestä se oli niin tylsän näkönen ilman mitään nii ompelin siihen tollasen karvatursakkeen :3 Musta toi on tosi söpö, entä teistä?

♥:petra
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Toi on ihana!:)

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi kiva tuo karvalisäys! mistä sellasia saa ostettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ton tyylisiä saa hankittuu monilta kirppareilta ainakin! :) esim. kuopion kontissa oon nähny tommosia erilaisia usein

   Poista

Instagram @petra_koo