Home

14.12.2012 / 2 Comments

Naked Truth

Joo elikkä ku monet bloggaajat on tähän haasteeseen tarttunu nii piti munkin kokeilla. Naked Truth-haasteen ideana on postata itsestään kuva ilman meikkiä näyttääkseen lukijoille, mitä oikeasti meikin alla piileekään. En siis pistä itestäni alastonkuvia tähän, vaan sellasia missä mulla ei oo yhtään mitään meikkiä ja en oo käsitelly kuvia tasan mitenkään.
Selitän tähän nyt vielä sellasen jutun et ei mua hävetä mitenkään mun oma naama meikittömänä, olin tänäänki koko päivän ilman meikkiä koulussa ja Matkuksessa. Musta meikkaaminen on vaan kivaa, ja mulla on aika hirveet silmäpussit ja muutenkin tummat silmänaluset nii yleensä tykkään pistää ne piiloon. Sitäpaitsi tykkään siis enemmän esiintyä "paremmannäköisenä" kun siihen on tilaisuus. Voisin ihan hyvin elää meikkaamatta silmiäni koska mulla on luonnostaan aika tummat ripset. Kuhan vaan nypin kulmat... Voisin ehkä joskus tulevaisuudessa lopettaa ripsarin käytön! Tykkään myös käyttää poskipunaa koska sillä saa kivasti "eloa" nassuun. Mutta joo lopetan löpinät ja mennään kuvaan!


Kuten siis äsken ohimennen mainitsin, kävin tänään siellä Matkuksessa. Lähinnä menin ostamaan ihmisille joululahjoja, ja sainki ostettua jo yhelle kaverille ja äitille lahjat :) Tilattiin myös eilen mulle langaton kaukolaukaisin, eli innolla joulua odotellessa... ♥

♥:petra
Related Posts

2 kommenttia:

Instagram @petra_koo