Home

17.5.2013 / No comments

Everything at once

Heips! Jälleen tämmönen pienimuotoinen postailutauko ollut näköjään... Sori kaikki! Tää auringonpaiste on tuonut tullessaan mulle vaarallisen taudin nimeltä laiskuus. Millään ei enää jaksais keskittyä kouluun, varsinkin ku miettii et enää kaks viikkoo jäljellä. Toisaalta, upeat säät inspiroi mua enemmän kuin tarpeeks pukeutumisessa :) Oon ihan täpinöissäni, sillä viimein pääsin käyttämään mun DIY-farkkusortseja (jotka joku varmasti tutorialista muistaakin!) Eilen paistattelin koulun jälkeen päivää omalla etupihallani, ja samalla tein päätöksen etten meikkaa enää muuta kuin silmät loppukevään ajan. Pääsyynä tähän vaan se, että saisin ees vähän väriä mun valkoseen nassuun :D Tässä vielä pari kuvaa, sanoinkuvaamattoman köyhä kuvasaldoni nimittäin rajoittuu näihin... Lupaan panostaa tästä eteenpäin! Pus ja ihanaa kevättä jihuu arskailua DSC04828
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo