Home

18.5.2013 / 8 Comments

Adventures in your own backyard

Huhhuh koskaan aiemmin ei oo ollut kyllä samanlaista päivää kuin tänään... Ensinnäkin nukuin 13 tuntia yöllä. Varmaan pisin aika ikinä minkä oon ollut putkeen silmät kiinni :D Noh, sitten nopsasti kävin suihkussa ja puin ja laittauduin, koska oltiin lähdössä kauppaan. Päädyttiin kans käymään nopeesti Kontissa kirppiksellä, ja siellä alkokin sitten varsinainen hauska sattuma! En siis ostanut sieltä mitään, ja kun olin lähdössä sieltä ulos, siinä ulkopuolella mua "odotti" yks virolainen poika ja se jäi hetkeksi juttelemaan mun kanssa. Vaihdettiin siinä facebookit ja hän kehui mun ulkonäköä... aika herttaista :) Tosi kiva mun mielestä että tuntemattomat ulkomaalaiset tulee vaan juttelemaan mukavia! Onko teille käynyt mitään vastaavaa?
Joo sitten vielä pari juttua. Tänään ennekuin rupes satamaan niin mä pidi pienimuotoista piknikkiä omalla takapihallani! Kasviksia ja dippikastiketta oli mulla eväänää, ja mä kyllä nautin ihan täysin rinnoin nurmikolla hengailusta auringossa :). Lopuksi: Mulla on kauhee farkkutakki-kriisi, koska pyysin äitiä tuomaan ulkomailta jonkun kivan takin, ja sitten ku sen sain niin mua ei kyllä todellakaan miellytä ton väri :/ Pitää siis nyt ainakin jonkin aikaa säästää uuteen takkiin... Huhhuh tulipas paljon tekstiä, mutta tässä nyt oli tiiviissa paketissa mun tämä päivä. Nyt sitten odottelemaan Euroviisujen alkua, toivotaan että team-Ding Dong voittais! pinkiepie2 fargutagi DSC04848 DSC04886 pinkiepie
Related Posts

8 kommenttia:

 1. Ton takinhan voi värjätä/valkasta jos et tykkää väristä vaikka mun mielestä oikeen kivan näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ja mä jo suunnittelinkin sitä mut toisaalta jos se meneeki pilalle nii ei oo kiva ku 50€ maksanut takki menee ns. hukkaan :/

   Poista
 2. That is a good tip particularly to those fresh to the blogosphere.

  Simple but very precise info… Many thanks for sharing this one.
  A must read post!

  Also visit my homepage; Nummerupplysningen.Se

  VastaaPoista
 3. noi sortsitha on iha sika lyhyet:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko sanoo että nyt oon samaa mieltä anon kanssa :D näin koulussa sut yks päivä ne shortit jalas ja sun perse vilkku niist nii on ne ehkä vähän liian lyhyet mut jos ite tykkäät nii :)

   Poista

Instagram @petra_koo