Home

19.5.2013 / 14 Comments

Round and round

Tänään vietin ehkä maailman rennointa päivää ikinä. Aamusta kävin kävelemässä vähän ympäriinsä, kun en muutakaan keksinyt. Sitten ku rupes tuntumaan, että kohta rupee satamaan, tulin sisälle leipomaan suklaamacaroneja, jotka onnistu tällä kertaa odotettua paremmin! Muutaman kuvan räpsin sisällä, ja neljän maissa lähdin ulos ottamaan arskaa. Syötiin päivällinen ulkona perheen kanssa vähän "piknik-mielessä" nurmikolla ja tuli ihan kesäfiilis... Ihanaa, viimein on kesä!
Tässä samalla ajattelin esitellä teille mun viimeisimmän DIY-projektin mikä on jäänyt täysin mainitsematta. Väsäilin joskus pari kuukautta sitten itelleni kukkapannan, mitä oon hirveesti nähnyt esim. Lookbookissa yms muotisivustoilla, mutta ne vaan on aika pirun kalliita ostaa... Kukat tähän löysin ihan kirppikseltä muistaakseni yhteishintaan 1,50 € eli ei todellakaan olleet kalliita. Sitten vaan kieputtelin niitä oksia seppeleen muotoon ja voilá! Huomatkaa btw miten hyvin toi seppele sopii mun huoneen tapetteihin..! kukkaseppele DSC05045 DSC05071 DSC05056 DSC05077 DSC05054 DSC05080
Related Posts

14 kommenttia:

 1. Haluan noita macaroneja! ♥ (;

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva seppele ja nam, minkä näkösiä macaroneja! I want too! ♥♥

  VastaaPoista
 3. onko ti sun järkkäri hyvä käytää? onko se helppo käytää?? oppiko sen käyttö helposti? paljon se maksaa? ootaako se nopeasti hyviä kuvia? kannataako ekaksi järkkäriksi ostaa tuo kamera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun mielestä tavallaan enemmän ammattilaisten kamera, että ensimmäiseks järkkäriks suosittelisin ehkäpä canon eos 1100D kameraa koska siinä ei oo kauheesti mitään ihmeen vempaimia :) muutenkin tää oli aika kallis, 999 euroo suositushintana joten ei siinäkään mielessä paras aloittelevalle kuvaajalle. Toisaalta, tää on myös erittäin hyvä ja nopee mut toistan edellleen et ei mikään helppokäyttöisin tai halvin joten ekaksi kameraksi en suosittele :)

   Poista
 4. oliko noita macaroneja helppo tehdä? millä reseptillä teit?


  http://www.colourful-vision.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti noi on ehkä vaikeimpia leivonnaisia ikinä...:D mut sellasesta macaron-kirjasta katoin ohjeet :)

   Poista
 5. Ei oo totta varmaan sä osaat tehä noit ite, eiks noit oo ihan sika hankala tehä? Noit masarnei? o.o Namin näkösii kylläkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no oikeestihan noi onkin ihan sikavaikee saada onnistumaan... Montakohan pellillistä itekkin oon heittäny roskiin? Mut tällä kertaa noi onnas jotenkin tosi hyvin :)

   Poista
 6. Teitkö, teittekö noi macaronsit ite?! Huh mielettömiä! :D

  enninkengissa.blogspot.com

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo