Home

29.6.2013 / 6 Comments

She's up all night

Huh, tänään tultiin kotiin viimein reissusta! Yöllä sain nukuttua huimat puoli tuntia, enkä nukkunut junassakaan yhtään joten näillä mennään :D Voin kertoo että semi väsynyt ja hysteerinen tunnelma on nyt. Siispä kaikista lupauksistani huolimatta, en kuvannut teille mun ostamia vaatteita vielä tänään. Ensinnäkään en jaksanut ja muutenkaan nyt ei oo mikään paras valaistus täällä meillä päin kuvaamiseen. Huomenna jos en oo teille esitellyt kaikkia ostoksiani, mua saa ihan luvan kanssa tulla haukkumaan laiskaksi ja muuta!!!
Vaatteiden sijaan laitan parit kuvat mun hiuksista. Käytiin eilen illalla laittamassa mulle tollanen kiva lettikampaus venäläisellä "kampaajalla". Ite tykkään tästä kovasti, entäs te? :-)
DSC07223 takaraivo DSC07225
Tää kuva todistaa sen, että kahden viikon aikana oon ostanut vaatteita ja koruja yms. sälää enemmän kuin laki sallii, joten täten ilmoittaudun koko kansan kuullen SHOPPAILULAKKOON. Jos siis näätte mua ostamassa jotain vaatetta, korua tms. niin tuutte repiin ne kamat mun käsistä ja sanotte mua hulluksi, okei? :)
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! :o

  VastaaPoista
 2. Ihana toi kampaus!!:)
  Tein just tossa keväällä tommosen ihan samanlaisen kaverilleki häihin;)
  Oot muutenki iha sika nätti ja sulla on kyllä iha hirveesti kaikkia ihania vaatteita♡
  Mutta tätä sun blogias ei voi kyllä liikaa ylistää, tää on vaa nii ihana ja just semmone mitä jaksais vaikka kymmenen kertaa päivässä lukee♥♥

  dreamernotbeliever.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos ihan sikapaljon :-) <33
   Hih haska kuulla että säki osaat noita kampauksia tehä! Tuun joskus sun osaavien käsien alle jos käy? ;D

   Poista

Instagram @petra_koo