6.9.2013 / 17 Comments

Naked

Kolmen viikon odotus palkittiin viimein tänään. Hain postista beautybay.comista tilaamani paketin, joka sisälsi mun pitkäaikaisen toiveen, eli Urban Decayn Naked Basics-luomiväripaletin! Halusin nimenomaan tän Basicsin, koska tässä on ns. käytännöllisimmät sävyt mun makuun. Esim Naked-paletissa on parikin niitä sinisiä sävyjä, ja ne ei oo oikein mun tyylisiä, eikä toimi ruskeiden silmien kanssa ollenkaan. Naked 2:ssa taas on mun mielestä liikaa niitä 'kimaltavia' sävyjä. Tässä paletissa kaikki muut sävyt on mattoja, paitsi Venus. Hintaa tällä oli noin 24 euroa, ei toimituskuluja ollenkaan, mutta postitus kesti aika paljon luvattua kauemmin. Suosittelen kyllä tilaamaan tuolta Beautybaysta, koska siellä on vaikka mitä maailmalla tunnettuja kosmetiikkamerkkejä melko edullisesti! :)
Pitihän mun tottakai myös ostaa pari sivellintä tätä uutta ihanuutta varten... Gina Tricot 2.95/kpl DSC00734 DSC00743 DSC00746
Related Posts

17 kommenttia:

 1. Kiva postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hyvästä laadusta oon valmis maksamaan ton verran et mun mielestä edullinen :)

   Poista
 3. Tosta paletista toi on mun mielestä ihan sairaan vähän, kun miettii kuitenkin että noi on kuulemma tosi hyviä luomivärejä. Itellä on ollu kans hankintalistalla tommonen jo tosi kauan, mut aattelin tuolta kyseisestä kaupasta nyt tilata tollasen (: kiva postaus !
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon iha samaa mieltä koska hyvään laatuun kannattaa aina satsata! Suosittelen kyllä tosta pitkästä toimitusajasta huolimatta tilaamaan tuolta mun mainitsemalta sivulta koska siellä on tosi hyvät valikoimat edullisesti ja ilman toimituskuluja :)

   Poista
 4. Ihanat värit ♥ tosi hyvä ostos:3

  VastaaPoista
 5. Mullakin on tuo naked basic paletti :) Kysymys haiseekö noi luomivärit susta vähän hassulta? Kysyn vaan. Mut tuo foxy ei kyl näy mulla yhtään luomella, mikä on vähän harmillista. :/ Mutta hyvähän toi silti on! :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin kans ihan samaa et joku pistävä haju noissa kyllä on :D ja huomasin itekkin että ei kunnolla näy se foxy :/

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Oon pitkään haaveillut juuri tuosta paletista:) En vaan oo tienny mistä sitä kannattaisi tilata tai onko se edes niin hyvä kun kuvittelin, mutta ehkä nyt minunkin pitää kotiuttaa tuollainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kantsii tilata tuolta mun mainitsemalta sivulta koska muualta en ainakaan ite oo löytänyt edullisemmin tai ketkä toimittais suomeen asti :D

   Poista
 8. Ois kiva jos laittasit kuvia miltä toi näyttää sun silmissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman muuta pistän sitte ku rupeen käyttämään näitä! :)

   Poista
 9. Voitko tehdä sitten jotain tutoriaaleja tota käyttäen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katellaan, enköhän mä jossain välissä :)

   Poista

Instagram @petra_koo