4.9.2013 / 10 Comments

Ted Baker

Niinkuin otsikko jo antaa ymmärtää, oon kotiuttanut jotain ihanaa itselleni. Nimittäin Ted Bakerin, maailman söpöimmän meikkipussukan! ♥ Tää beibi lähti mun mukaan eilen Ninasta. Mulle lähetettiin tekstari, että näitä on sinne tullut ja koulun jälkeen kävinkin kattomassa näitä. Olihan mulla sellanen hinku näihin, että saman tien varasin yhden ja kävin sitten lopullisesti ostamassa illemmalla ennen treenejä. Mun vauvalla oli hintaa 45 euroa, ei mun mielestä kuitenkaan niin paha kuin mitä olis voinut olla :D Pienempi versio tästä olis maksanut 40 euroa, ja arvelin että ehkä tää iso on käytännöllisempi esim. matkoilla yms. Tosi tyytyväinen oon nyt siis tähän ostokseeni, mitä mieltä te ootte? :) Tajusin, että kuvat väärentää tän väriä tosi paljon. Tossa toisessa kuvassa, missä on siis vetskarin lukko, näkyy ehkä lähimpänä oikeaa oleva sävy :)

DSC00686 DSC00681 DSC00676 (2) DSC00701
Related Posts

10 kommenttia:

 1. I H A N A ! ♥ ♥ ♥

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana<3! Ja miten sulla on rahaa aina ostaa tälläsiä 0w0 ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 oon nyt ainaki vähän aikaa rahoissa ku mulla oli kesän lopussa rippijuhlat mistä sain sen n. 500 euroa :) koitan kovasti säästää nyt rahaa pariin matkaan mitä on tiedossa mut tuntuu onnistuvan vähän huonosti :D

   Poista
 3. Ihana toi sun beibisi :3 ♥ ja määkin oisin ostanu ton isomman ;)

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo