16.2.2014 / 6 Comments

Sunday's


Tosi rentouttava ja kiva viikonloppu alkaa olla nyt takana päin. Tänään vietin kotipäivää lakkailemalla kynsiä, opiskellen ja syömällä herkkuruokia. Tein aamulla koko perheelle "supersmoothieta", johon laitoin kokeilumielessä mukaan CoCoVi:n kaakaovoita ja raakakaakaojauhetta! Lisäks tottakai jugurttia, luomuhunajaa, sekä kiiviä ja mansikoita! Oli muuten superhyvää <3 Vähän myöhemmin päivällä innostuin vielä laittamaan välipalaksi pakkasessa puoliksi jäädytettyä jugurttia soseutettuna luomuhunajan kanssa, ja päälle vähän marjoja ja kaurahiutaleita!
Eilen illalla kokeilin tehä mun hiuksille pitkäaikaisemman suoristuksen sellaisella Schwarzkopf:in pakkauksella. Saa nähdä miten tää toimii, mulle nimittäin väitettiin että tää kestäis 10 pesua... Mutta kyllä nää on selkeesti suoremmat kuin aikasemmin! Lisäks näistä tuli tosi pehmeet ja tuuheat :)
Ens viikolla olis tiedossa 2 isoa ja 2 pienempää koetta, joten mua ei ehkä kauheen paljoa näy täällä kirjoittelemassa. Lisäks ensi viikonloppuna lähdetään tanssitapahtumaan Kiteelle :) Toiminnantäyteinen viikko siis tulossa! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikki <3

DSC08148

DSC08248

DSC08233

DSC08189

DSC08269

DSC08183

DSC08152
Related Posts

6 kommenttia:

 1. tosi herkullisen näköstä namjs! :-)

  VastaaPoista
 2. voisitko tehä erikseen postausta siitä suoristusjutusta :) ? ite oisin ainakin kiinnostunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää en mä ottanu siitä operaatiosta yhtään kuvia :( mutta voin mä toki ottaa näin jälkikäteen niistä tuotteista kuvat ja kertoo et miten käytetään ja miten vaikutti mun hiuksiin jos sellanen postaus kiinnostaa? :-)

   Poista
 3. heii voisitko kertoo tosta suoristusjutusta! oisin kiinnostunu ehkä itekki kokeilemaan :) esim. minkä hintanen tää oli ja mistä hommasit? ja onko hiukset jotenki vaurioitunu ku käytit tota vai pysyny hyväskunnos :) ja onko helppokäyttää & miten ylipäätänsä käytetään ! kiitos 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin tehdä nyt tulevalla viikolla, kun ei sen suurempia suunnitelmia oo! :-)

   Poista

Instagram @petra_koo