15.2.2014 / 6 Comments

White lace dress

Kävin tänään pitkästä aikaa pyörähtämässä kirppiksellä, viime kerrasta onkin aikaa jo yli kuukausi! Tänään siellä olikin yllättävän paljon kivoja juttuja, ja monia vaatteita kävin sovittamassa! Ostin (vähän kieltämättä heräteostoksena) tän mielestäni täydellisen, luonnonvalkoisen pitsimekon, joka tulee varmasti näkymään mun päällä monia kertoja keväällä ja kesällä. Mulla on jo visioita minkä kanssa tuota voisin pitää... ;) Mekolla oli hintaa 6.50 euroa joten ei mun mielestä ainakaan paha hinta hyväkuntoisesta mekosta! Tän lisäksi ostin tummanharmaan turtleneck-paidan, joka luultavasti tulee näkymään mun asukuvissa lähiaikoina.
Nyt mä uppoudun takaisin katsomaan Carrien päiväkirjojen 2. tuottaria, oon meinaan ihan koukussa! Kahdessa päivässä oon saanut melkein kaikki jaksot katsottua, enää ihan muutama jakso jäljellä :D
  DSC08117DSC08132

Vähän huono kuva minusta, mutta toivottavasti tosta näkyis vähän paremmin tota mekon istuvuutta!

DSC08121
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Mistä sä katot carrien päiväkirjaa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta pystyy kattomaan ilmaseks! :)

   http://stream-tv.me/watch-carrie-diaries-online/

   Poista
 2. Ihana! :-) Itse olen ihan hullaantunut kirppareihin, en ostakaan enää paitoja, mekkoja, hameita, neuleita tms. tavallisista vaatekaupoista koska kirpparit on vaan niiiin paljon parempia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) ja mullakin alkaa olla sama juttu varsinkin neuleiden kohdalla, koska tuntuu että kaupoista saa nykyisin pelkkää akryyliä joka menee niin äkkiä pilalle :/

   Poista
 3. toi mekko on iha täydellinen rakastuin heti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha mä kans ! Heti ku tuon näin nii tiesin että se lähtee mun kanssa kotiin :)

   Poista

Instagram @petra_koo