25.6.2014 / No comments

15. FOUR THINGSDSC00535

Otin tänpäiväisen otsikon alle kuvan mun neljästä tämänhetkisestä "lempparijutusta". Nää sopii mun mielestä tosi hyvin nimittäin kesään! Voisin oikeestaan kans vähän kertoo näistä jutuista, mitkä kuvasin.

1. Glitteristä ostettu kukkapanta. Tää on mun kesäasuste numero 1!! Tykkään tosi paljon pitää tätä, ja tää käy mun mielestä parhaiten kiharoihin, sekä valkoiseen pitsitoppiin ja farkkushortseihin.
2.Volume Million Lashes So Couture -mascara. Ostin tän ripsarin loppukeväästä Sokokselta, ja alkuun en meinannut tästä oikein tykätä melko tasapaksun harjan takia. Nyt tää on kuitenkin noussut mun meikkisuosikkien kärkeen! Väri levittyy hyvin ja on helppo myös pestä pois. Ripsistä tulee heti näyttävän tuuheat, joten tää riittää näin kesäisin hyvin ainoaksi arkimeikiksi :-)
3. Escadan Taj Sunset -hajuvesi. Tää on ollut monta vuotta mun suosikkihajuvesi, mutta parhaiten oikeuksiinsa tää pääsee mielestäni kesällä. Tässä tuoksuu mm. mango, ja tää on mun makuun raikas mutta makea kesätuoksu. Suosittelen <3
4. Bikbokista ostetut cat eye-malliset aurinkolasit. Nämä ostin ystäväni Mean avustuksella keväällä, nimittäin ostin viime kesänä samanlaiset, mutta ne meni mulla rikki. Onneks näitä tuli uudelleen kauppoihin ja sain nämä ihanuudet (jälleen) omakseni! Kiitokset siis Mealle <3
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo