26.6.2014 / 4 Comments

ROYAL BLUE


sinivalkoasu2

Piiitkästä aikaa asupostausta normaaliin tapaan! Nämäkin on jääneet tosi vähäisiksi viimeaikoina, kun ei tuu pukeuduttua mitenkään erikoisesti kesällä koskaan :D Hahah täytyy ruveta käymään enemmän ulkona, niin tulisi varmaan niitä kuviakin otettua!

Olin siis eilen kaupungilla syömässä ystävieni Hennan ja Pepin kanssa. Sää oli aurinkoinen mutta tosi tuulinen, joten päätin vetää päälle mun uudet siniset silkkihousut, jotka ostin mun kesätyöjakson aikana! Niiden kaveriksi valkoista (joka nykyisin on mun ehdoton suosikkiväri vaatteissa) sekä hopeita koruja ja iso musta laukku. Mä olin ainakin tosi tyytyväinen asuuni, mitäs te tykkäätte? :)

DSC00215

sinivalkoasu

DSC00282

DSC00290

sinivalkoasu3
Related Posts

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu!! Toi valkonen pukee sua tosi hyvin ja sun hiukset on ihan jumalaisen kauniit ♥ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti tosi paljon ihanasta kommentista! :-) ♥

      Poista

Instagram @petra_koo