28.6.2014 / 4 Comments

18. FAVORITE SHOESDSC02167

Tämän päivän kuvauksen kohteena on mun suosikkikengät. Tää ei mulle ainakaan ollut kovin vaikea viimeaikasimpien kenkäostosteni takia! 

Arkikengistä ehdottomat lempparini ovat mun valkoiset sekä pimeässä hohtavat Niken Air Max 90 -tennarit. En oo vielä katunut hetkeäkään näiden tilaamista <3. Juhlavammista kengistä suosikit ovat mun kenkäkaapin uusimmat tulokkaat, eli nämä klassiset mustat avokkaat. Nämä ostin myöskin hyvässä alennuksessa kesätyöpaikaltani! Nää on Guessin kengät, ja korkoa noin 12 cm. 
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Pakko kysyä mistä noi valkoset airmaxit on! Oon ikuisuuden yrittänyt etsiä yksvärisiä airmaxeja!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin nuo ihan ebaysta :)! Myyjä oli muistaakseni joku goodkicks12 tms :--D

   Poista
 2. Minne sä pääsit kesätöihin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kaks viikkoo Nina&Henri Kuopiossa töisssä! Se on siis sellanen naisten ja miesten vaatteiden erikoisliike missä myydään lähinnä merkkivaatteita esim Guessia ja Dieseliä yms :)

   Poista

Instagram @petra_koo