29.6.2014 / 4 Comments

19. MORNING RITUALDSC02177

En ollut ihan satavarma mitä tän päivän otsikolla haettiin, mutta kuvasin teille nyt kuitenkin kaikki ne tuotteet, joita käytän joka aamu. 

Yleensä aamulla herättyäni harjaan hiukset ja laitan ne kiinni, ja menen pesemään kasvot sekä hampaat. Jos ehdin, syön myös aamupalan mutta useimmiten en kerkeä/jaksa. Seuraavaksi "pohjustan" kasvot kosteusvoiteella, ja meikkaan jos on tarvetta. Yleensä meikkaan ihan kunnolla (pohja, silmät, contour, huulet yms.) mutta jos ei ole päivälle muita suunnitelmia, laitan vain silmänaluset piiloon BB-valokynällä ja sipaisen vähän CC-voidetta punoittaviin kohtiin! Lopuksi vielä sävyttävää vaseliinia ja naama onkin kunnossa. :) 
Näin kesäisin aamulla tulee möyskin rasvattua enemmän koko kroppaa ja varsinkin jalat. Siihen tykkään käyttää tuollasta The Body Shopin body butteria, ah niin ihanaa varsinkin tuo mangon tuoksuinen <3
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Voisitko tehä joskus contour meikki joko videon tai postauksen? täällä ollaan kiinnostuneita x)

  VastaaPoista
 2. Valkaiseeko kyseinen hammastahna oikeasti vai onko se vain mainospuhetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskosin et se riippuu paljon lähtökohdasta! Mulla ainakin on oikeesti vähän keltaiseen taittavat hampaat, joten mulla tuo on ainaki selvästi kirkastanut hampaiden sävyä ja vaalentanut kans :)

   Poista

Instagram @petra_koo