7.7.2014 / 4 Comments

27. WANTDSC01226

Tällä kertaa en kirjoita ihan pinnallisista toiveistani, vaikka niitäkin kyllä olisin tähän voinut listata. Päällimmäisenä kuitenkin mulle tuli mieleen, että haluan kirjoittaa tähän vähän siitä, mitä haluan tulevaisuudeltani.

Oon tällä hetkellä tosi onnellinen siitä, että pääsin haluamaani lukioon sisään. Uskon, että opinnot siellä tulevat sujumaan ihan hyvin, sillä pääsin sinne 9,23 keskiarvolla. Haluan erityisesti keskittyä lukiossa opiskelemaan kieliä, sekä mahdollisesti enemmän filosofiaa/psykologiaa. Myös historia kiinnostaa mua jokseenkin aika paljon!

Lukiosta valmistuttuani haluan suunnata pois Kuopiosta, mahdollisimman suureen paikkaan jossa olisi mahdollisuus opiskella minua kiinnostavaa asiaa. Tällä hetkellä mulla ois palava halu opiskella toimittajaksi/journalistiksi, ja edetä siinä ammatissa pitkälle. Unelma, tai oikeastaan tavoite mulle on päästä nimenomaan muotitoimittajaksi. En oo noita opiskelumahdollisuuksia hirveesti tutkinut, mutta pari ykkösvaihtoehtoa opiskelukaupungista mulla olis Helsinki ja Tampere. Ne mua on jotenkin aina viehättäneet kaupunkeina, ja joka kerta kun jommassa kummassa oon käynyt, olo on ollut tosi "kotoisa". 

Tässäpä tämänkertaiset lätinät, teki mieli hieman paneutua aiheeseen, joten toivottavasti jotakuta kiinnosti lukea tätä! :)
Related Posts

4 kommenttia:

 1. ihana kun kirjotit tällasia "syvällisempiä" toiveita! tykkään näistä sun photo a day -postauksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla että tykkäät! :--) <3

   Poista
 2. Sanoit haluavas mahdollisimman suureen paikkaan opiskeleen; mikset siis hakis ulkomaille lukeen? :) Kun kerran oot ajatellu lukee kielii nii sehä vaan edesauttas asiaa.

  Mut tää postaus oli tosi kiva, ois kiva lukee vähän pidempi postaus aiheesta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi tosi monesti pyöritelly mielessä ulkomaille muuttoo lukion jälkeen, mut en usko että olis kauheesti mahiksia päästä suoraan yliopistoon haluamalleni alalle muualla kuin suomessa. En opiskele nimittäi IB-linjalla, mutta saa nyt nähdä mihin tulevaisuus vie :--)
   Pitääpä laittaa korvantaakse isompi postaus tästä jutusta! Olis muutenki kiva kertoo tarkemmi :)

   Poista

Instagram @petra_koo