20.9.2014 / 6 Comments

NAILSDSC04867


Tosiaan, niinkuin viimeisimmässä videossa jo mainitsinkin, kävin keskiviikkona ottamassa itselleni geelikynnet. Kyselin kavereilta vinkkejä hyvistä kauneudenhoitopaikoista, jotka tekevät laadukkaita kynsiä Kuopiossa, ja päädyinkin sitten Kuopion satamassa sijaitsevaan Sataman Studio -liikkeeseen. Siellä mulle kynnet laittoi Triin (jota voin ehdottomasti suositella, ihana ja todella taitava ihminen!). 
Mun extralyhyille kynsille suositetiin näin ensimmäisellä kerralla melko lyhyttä ja mantelinmuotoista mallia, joten sellaiset sitten laitettiin. Mun väritoive oli mahdollisimman neutraali vaaleanpunainen, ja tämä lähinnä siksi että voin lakata päälle oman mielen mukaan!
Kynsien laitossa kesti noin 1,5 tuntia, ja lopputulokseen olin ja olen vieläkin enemmän kuin tyytyväinen :) Oon ihan jo kokonaan tottunut näihin ja ihastelen edelleen päivittäin! <3
Ylemmässä kuvassa siis näkyy lopputulos ja alemmassa oon lakannut kynnet Essien lakalla (sävy muchi muchi).

Mitäs te tykkäätte mun kynsistä?

/So on Wednesday I went to a local beauty salon and got my first gel nails done there. I wanted my nails to be a little longer, and I was wishing for a nude pink color. I am still more that satisfied with the final result, and I'm very grateful for lovely Triin who made my nails look gorgeous for the first time in my life! <3 In the picture in top of this post you can see the final result, and on the picture right below the text I have put some nail polish (Essie, muchi muchi) on my gel nails. 

What do you think about these?


DSC04877
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet♥ mukavaa, että postaat melko tiheään tahtiin nykyään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Nyt on enemmän intoa postailla kuin vaikka kesällä, ja on enemmän asiaa muutenkin eli postaustahti on tihentynyt senkin takia :) kiva kuulla että tykkäät!

   Poista
 2. Laitettiinko nää tipeillä vai muotilla? :) nätit on!

  VastaaPoista
 3. voisko tiedustella paljonko maksoi:-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 75 euroa ilman koristeita, ja koristeilla kyseisessä paikassa 85 e! :)

   Poista

Instagram @petra_koo