23.9.2014 / 3 Comments

NEW FROM NATURAL CODEmeikit

meikit2

Mulle oli viime perjataina saapunut kotiin paketillinen uutuuksia yhteistyökumppaniltani Lumene Natural Codelta. Tällä kertaa paketista paljastui (kuin tilauksesta) pidentävä ripsiväri, sekä kolme uuden kokoelman luomiväritrioa. Luomivärit sain sävyissä 5 Serene, 6 Misty ja 7 Amore. Näistä ehdoton lemppari on parin testailun jälkeen tuo Misty tyttömäisien sävyjensä ansiosta. Toisaalta oon myös todella tykästynyt Serenestä löytyviin utuisen syksyisiin sävyihin.... Toisin sanoen, jokaisesta näistä löytyy jotain, mitä oon omaan luomivärikokoelmaani kaivannutkin, joten nämä osuivat täysin nappiin! Iso kiitos siis Lumene Natural Codelle näistä tuotteista <3
Related Posts

3 kommenttia:

 1. Nyt jäi kyl vaivaamaan, kun tosta ripsarista et paljoa kertonut.
  Oliko huomattavaa eroa entiseen ripsariisi, näyttääkö ripset pidemmiltä? Jos vähän tämmöst nippeli tietoo voisit kertoo, niin oisin tosi tyytyväinen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yleensä käyttänyt aina tuuheuttavia ripsareita, koska mulla itellä on jo luonnostaan aika pitkät ripset. Kyllä tosta siis selkeesti huomaa eron tuuheuttaviin, sillä kyseinen tuote saa tosiaan ripset näyttämään pidemmiltä, mutta toisaalta ei sitten tuuheammilta! Tykkäsin kyllä tossa ripsarissa harjan muodosta, koska se oli kärjestä tosi kapea ja oli helppo levittää väriä myös silmäkulmaan ja alaripsiin :) väri oli tässä myös mun makuun hyvä, eli oikein syvän musta.
   Toivottavasti tästä oli edes vähän apua! :D

   Poista
  2. Juu kiitos, oli :--)

   Poista

Instagram @petra_koo