16.12.2014 / 2 Comments

PRESENT IDEAS FOR PARENTSJoku mainitsi kommenttikentässä jonkin aikaa sitten, että kaipailisi vinkkejä äidin ja isän joululahjaan. Päätinkin siksi tehdä toisen tällaisen lahjavinkkipostauksen (kun vielä on viikko aikaa näitä juttuja hommata), keskittyen nimenomaan vanhemmille annettaviin lahjoihin!


FOR MOTHERUntitled #21

Äidille mä ainakin antaisin jotakin tässä kollaasissa näkyvistä jutuista ja useimpina vuosina oon antanutkin. Oon ainakin huomannut, että äiti on tykännyt mun antamista kosmetiikkalahjoista yleensä! Hyviä esimerkkejä on esimerkiks laadukkat kynsilakat tai vaikka ripsiväri/luomiväripaletti. Pientä arjen luksusta äidille voi lahjoittaa vaikkapa nätin tabletti/läppärikotelon muodossa, tai antamalla The Body Shopin vartalovoi-purkin jossain ihanassa tuoksussa <3 Yleensä äiti ilahtuu myös jostakin raikkaan naisellisesta hajuvedestä (tai samantuoksuisesta saippuasta). Jos äitisi tykkää nauttia viinistä tai kuoharista, voit vaikka lahjoittaa hänelle uudet lasit sitä varten!
FOR FATHER

Untitled #22
Isälle on mun kohdalla ainakin kaikista vaikeinta ostaa lahjaa, kun kaikki ideat tuntuu niin tylsiltä ja käytetyiltä. En tiedä ees tällä hetkellä, mitä aion omalle isälleni antaa....!! Mutta tässä nyt muutama juttu mitkä voi epätoivoisena hetkenä ostaa jos ei parempaa keksi :D Eli muutama ihan perusjuttu eli suklaata tai pyjama, luksuslahjojen ystäville merkkiparfyymi tai vaihtoahtoisesti tuoksuva deodorantti. Talvi-iltoina isästä myös tollaset söpöt tossut voi olla kiva vetää jalkaan!
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Itelläkin sama ongelma isän lahjan kohdalla D: tänä vuonna päädyin ostamaan ihan vaan kaulahuivin kun en muuta keksinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isät on kyllä vaikeita!! Mä ostin partaveitsen teriä ja dödöä loppupeleissä kun niitä hän sitten toivoikin :) Mutta uskoisin että kaulahuivi tulee tarpeeseen ja sun isä varmasti ilahtuu siitä! :)

      Poista

Instagram @petra_koo